Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ücretsiz yoga dersleri veriyor

11 yıllık eşi, üç çocuğunun babası Murat Özyeğin'den 2011'de boşanan, dünyaca ünlü mücevherci Sponza Ailesi'nin kızı Edwina Sponza, yogi olmuş da haberimiz yokmuş!
Yoga merkezi YogaŞala'nın programı elime geçince fark ettim bunu.
Edwina Hanım, ücretsiz olan Açık Kapı Yoga Seansları'nda yoga bilgilerini yogi unvanıyla katılımcılara aktarıyormuş.
Bu arada biraz araştırınca Sponza'nın 2010'da yogaya başladığını, 2015 yılında yoga eğitmeni olduğunu ve bir süredir de YogaŞala'da ücretsiz yoga eğitimi verdiğini öğrendim.

YENİ HAYATININ İPUÇLARI BU KİTAPTA
Edwina Hanım, spiritüel konuların yanı sıra son zamanlarda sağlıklı yaşama da kafa yoruyor. Nisan ayında Edwina Hanım'ın, sağlıklı yaşam önerileri ve sağlıklı yemek tariflerinden oluşan bir kitap hazırladığını yazmıştım. Edwina Hanım'ın 'Mimozalar&Lor Peyniri' adını verdiği kitabı geçen hafta piyasaya çıktı. Edwina Hanım kitabı için şöyle diyor: "Bu kitapta biraz anneannemden, biraz dostlardan, bugün hayatta olan, olmayan birçok sevdiğim insandan, biraz da hayatımın yeni akışı ile mutfağıma giren kendime ait tarifler var. Yemeğin hayatımdaki yerini, yoganın, çiçeklerin ve sanatın bana verdiği mutluluğu size de hissettirmeye çalıştım." Sözlerine bakılırsa Edwina Sponza'nın boşandıktan sonraki yeni hayatının bütün ipuçları kitabında yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA