Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Adalar ayrıldı

Sosyetikler, özellikle son ikiüç senedir Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'u ikinci adresleri yaptılar. Kimi havadan, kimi denizden Mikonos'u istila ediyor.
Bayram tatilinde de aynısı oldu.
Giden bir arkadaşımın söylediğine göre; Mikonos'ta bayramda Yunan'dan çok Türk varmış!

ELİTLER ELİNİ AYAĞINI ÇEKTİ
Yalnız zenginliği, lüksü ve üst düzey yaşantıyı simgeleyen, para ile kaliteyi birleştiren elit sosyetiklerin, yani sosyelitlerin artık Mikonos'a adım atmadığını öğrendim. Son birkaç yılda iyice çoğalan, tüm dertleri görmekgörünmek olan, hava atmak için para harcayan sosyetik isimlerden uzaklaşmak için adres değiştirmişler! Tatillerinde göz önünde olmayı sevmeyen sosyelitlerin yeni tercihi ise, başka bir Yunan adası olan Patmos.
Tekneleriyle gidenlerin yanı sıra sezonluk ev kiralayanlar olduğunu da duydum. Eşi Mustafa Koç'un vefatının ardından yeni yeni hayata dönen Caroline Koç ve Stefano Kaslowski, dümeni Patmos'a kıran sosyelitlerden sadece ikisi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA