Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Crazy Horse’ta ölümsüzleşti

Ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun oğlu Kemal'in ismi, Paris'in efsanevi eğlence tapınağı olarak anılan ünlü Crazy Horse'un duvarını süslüyor. Evet, yanlış okumadınız! Dünyanın en seksi şovlarının yapıldığı, izleyenlerin nefesinin kesildiği, Pamela Anderson ve Arielle Dombasle gibi ünlü isimlerin zaman zaman 'misafir sanatçı' olduğu Crazy Horse'ta... 1951'de açılan mekanın girişinde; Liza Minelli, Al Pacino, Madonna, Sophia Loren gibi şovları izlemeye gelen dünyaca ünlü isimlerin adının duvara yazılması gelenek haline gelmiş. İşte o duvarın en altında şimdi de Kemal Sadıkoğlu'nun adı yazıyor!

ARKADAŞI SAYESİNDE ŞÖHRET OLDU
Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına, 'Crazy Horse'un; Al Pacino, Madonna ve Elvis Presley'nin adının olduğu duvara benim de adımı yazması büyük bir onurdur' diyen Kemal Sadıkoğlu'nun bunu nasıl başardığını merak ettim doğrusu. Meğer arkadaş kıyağıymış. Yakın arkadaşı olan mekanın sahibi Phillippe Lhomme, Kemal Sadıkoğlu'na böyle havalı bir iyilik yapmış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA