Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Başarı hikayesinden ‘ders’ çıkardılar

Dünya jet-set'inin, tasarımlarını ve tablolarını tercih ettiği ressam ve tasarımcımız Emre Ertürk ile ilgili çok gurur duyduğum bir haber öğrendim. Ertürk'ün mesleki başarısı, dünyanın sayılı üniversitelerinden biri olan New York'taki Parsons School of Design'da ders olarak gösteriliyormuş. Profesör Michelle Alleyne, Parsons School of Design'da; Emre Ertürk ve kurucusu olduğu EmreNY markasını, derslerde 'etik endüstri ve üretim' adı altında işliyormuş. Emre Ertürk'ün markasının, Parsons School of Design'da örnek marka olarak işlenmesi, başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Ertürk'e gerçekten kocaman bir alkış...

Emre Ertürk, 2000'lerin başında uçak seyahati için tasarladığı lüks deriden dünyadaki ilk köpek çantaları ile uluslararası tasarımcılar arasına girmeyi başarmıştı. Ertürk, şimdilerde EmreNY markasına kattığı birbirinden şık organik gözlükleriyle, moda dünyasında adından söz ettiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA