Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Artık yeter’ deyip avukatına yetki verdi

Demet Kutluay evliliği için mücadele etmekten vazgeçti!

Bugün Zorlu Center'da Raşit Bağzıbağlı'nın 'Siyah Rüzgar' koleksiyonunun tanıtımı için 40 yaşında podyumda arz-ı endam eyleyecek olan Demet Kutluay ile ilgili maalesef tatsız bir haberim var! 15 Temmuz 2005'te evlendiği eşi İbrahim Kutluay ile evliliklerinin üzerinde bu kez ciddi anlamda kara bulutlar dolaşıyor. henüz dava açılmadı İbrahim-Demet Kutluay çiftinin 2012'den bu yana evliliklerinin kötü gittiği ile alakalı sürekli dedikodular dolaşıyordu. Tüm dedikodulara göğüs geren, evliliğini sürdürebilmek için elinden gelen tüm gayreti gösteren Demet Kutluay, bunda da başarılı olmuş gibi görünüyordu.
Çünkü uzun süredir birlikte hiç görünmeyen çift, son yedi-sekiz aydır mutluluk pozları vermeye başlamıştı. Ancak maalesef sihir çabuk bozuldu! Eşinin kendisine verdiği sözleri tutmadığını öğrenen ve pes eden Demet Kutluay'ın boşanmak istediğini duydum. Bunun üzerine aradığım Demet Hanım, özel hayatı ile ilgili konuşmak istemediğini söyleyip beni avukatına yönlendirdi. cevabı avukatta var Demet Kutluay'ın avukatı; ünlü boşanma avukatı Kezban Hatemi'nin ex gelini olmasına rağmen halen soyadını taşıyan Aslı Hatemi'ymiş. Aslı Hanım'ı arayıp Demet Kutluay ile ilgili gelişmeleri sordum. Aslı Hatemi, henüz ne kendilerinin ne de İbrahim Bey'in bir boşanma davası açmadığını belirtti. Aslı Hanım sonra da "Ancak kısa süre sonra bu konularla ilgili bir açıklama yapmayı düşünüyoruz" diye ilave etti. Benim bundan anladığım, Kutluay çiftinin anlaşmalı olarak boşanacağı...
Sanırım şu anda avukatları anlaşma şartları üzerine çalışıyor.
Umarım evliliklerini kurtarmayı başarırlar diyeceğim ama Demet Hanım'ın artık pes ettiği ve bu işi bitirmek istediği konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA