Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gözünü kurtarmak için Amerika’ya gitti

Zeytinci damadın gözüne zeytin dalı battı

Cem Boyner'in Bilgün Dereli ile evliliğinden olan küçük kızı Emine Boyner'in 2012 yazında Ayvalık'ta evlendiği eşi Ali Kürşat ile ilgili maalesef tatsız bir haberim var! Ayvalık'ın tanınmış ailelerinden birine mensup olan, Kürşat Zeytinyağları'nın ikinci nesil patronu Ali Kürşat; hasat için gittiği zeytinliklerinde dolaşırken gözüne zeytin dalı batmış!

DAMADINI YALNIZ BIRAKMIYOR
Öğrendiğime göre; Ali Bey'in gözü bu kazadan dolayı çok ciddi anlamda hasar görmüş. Apar topar İstanbul'a getirilen Ali Bey'e ilk müdahalesi burada yapılmış. İstanbul'daki ilk tedavisinin ardından da eşi Emine Kürşat ve ailesi ile birlikte tedavisi için Amerika'ya gitmiş. Bilgün Dereli'nin de geçen hafta sonu damadının yanına Amerika'ya gittiğini öğrendim. Ali Bey'in gözünü kaybetme riski olduğu konuşuluyor ama umarım Amerika'da göreceği tedavilerin ardından sağlığına kavuşur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA