Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

34 bin €’luk balayı

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro

Dünyanın en çok ülkesine uçan ve son altı yıldır Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi seçilen Türk Hava Yolları (THY), dünyanın cennet köşelerinden Seyşeller'e de uçmaya başladı. İlk uçuşu gerçekleştiren THY'nin yolcuları arasında ben de vardım. Haftada üç gün karşılıklı yapılacak uçuşlarla Seyşeller'e gitmek artık çok kolay; bence şimdiden Seyşeller'i tatil programınıza alın. Epey bir dostumu kızdırsam da; hafta içinde İstanbul'da onlar soğuktan donarken, ben Seyşeller'de denize girmenin keyfini çıkardım.

MEĞER TARKAN İLE EŞİ BİZDEN ÖNCE DAVRANMIŞ!
Seyahatimizin ikinci günü, konakladığımız Kempinski Seyşeller'den öğle yemeği için Four Seasons'a gittik. Orada daha önceden tanıdığım bir Türk çalışana rastladım. Sohbet ederken Tarkan'ın, eşi Pınar Hanım ile birlikte bir süre önce otelde tatil yaptığını öğrendim. Daha doğrusu tatil değil de, geç balayı desek daha doğru olacak. Çünkü Mayıs ayında evlenen Tarkan, konserleri yüzünden balayını ertelemişti. Tarkan balayı için nihayet geçen ay fırsat bulmuş ve balayı adası olarak da bilinen Seyşeller'de eşine, ayağını yerden kesen bir balayı tatili yaşatmış.
Tarkan ve eşi Pınar Hanım, gecikmiş balayı tatili için, ülkenin en lüks otellerinden biri olan Four Seasons'a iki haftalığına gitmiş. Seyşeller'i ve oteli o kadar çok sevmişler ki, balayı tatilini bir hafta daha uzatmışlar.
Üç hafta boyunca bol bol yüzüp güneşlenip, masaj yaptırarak aşkın ve tatilin tadını çıkarmışlar.

HER VİLLANIN KAPISINDA 24 SAAT UŞAK BEKLİYOR
Four Seasons'a gitmişken Tarkan ve eşinin balayını geçirdiği villanın bir benzerini de gezdim.
Tropikal bitkiler arasında yer alan villanın kendine ait özel sonsuzluk havuzu var. Yeşilliklere açılan verandası da bulunan villanın kapısında 24 saat boyunca uşak bekliyor. İşte bu villalardan birinde üç hafta kalan Tarkan ve eşi Pınar Hanım'ın ömür boyu unutamayacakları bir tatil geçirmişler. Bu arada geçtiğimiz aylarda Pınar Hanım'ın hamile olduğuna dair dedikodular çıkmış, ancak çiçeği burnunda damat dedikoduları yalanlamıştı.
Ancak Seyşeller'deki üç haftalık balayı tatilinden sonra Tarkan'dan baba olacağı haberi gelirse hiç şaşırmam!

EN UCUZ ODA GECELİK 1600 EURO
Tarkan'ın balayı adresi olan Seyşeller'deki Four Seasons oteli, Dünyanın En İyi 50 Resort'u arasında yer alıyor. Tarkan'ın eşi Pınar Hanım ile kaldığı villaya üç haftalığına kaç para ödediğine gelince. 67 villalık otelde, fiyatlar gecelik 1.600 Euro'dan başlayıp 38 bin Euro'ya kadar çıkıyor. Hem Tarkan, hem de eşi Pınar Hanım, tatil boyunca bol bol masaj yaptırmış. Oteldeki bir saatlik masaj fiyatı ise 400 Euro'dan başlıyor. Tarkan'ın üç haftalık balayı tatili için kaba bir hesapla 34 bin Euro harcadığını tahmin ediyorum. Tabii otel belki bu önemli konuğu için indirim de yapmış olabilir. Orasını öğrenemedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA