Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

New York Fashion Week’te defile yapacak

Hakan Akkaya'nın hayali gerçek oluyor

Son yıllarda dünya moda başkentlerinde defile yapan modacılarımıza, bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da ses getiren defilelere imza atan Hakan Akkaya, New York Fashion Week'te defile yapmaya hazırlanıyor.
Akkaya, 9-17 Şubat'ta yapılacak olan New York Fashion Week'te; Victoria Beckham, Anna Sui, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent, Vera Wang gibi markalarla aynı podyuma çıkıp Türk modasını temsil edecek.

11 ŞUBAT'TA PODYUMA ÇIKACAK

En büyük hayalinin yurt dışına açılmak olduğunu söyleyen ve bu hayalini gerçekleştirme heyecanını yaşayan Hakan Akkaya, New York'taki defilesinde Türk mankenleri podyuma çıkaracak. Özge Ulusoy, Çağla Şıkel ve Didem Soydan, Akkaya'nın tasarımlarıyla New York'ta arz-ı endam eyleyecek.
Hakan Akkaya, New York'ta defile yapıp dönmeyecek, orada kalacak! Çünkü Akkaya, New York'ta bir de showroom açıyor. Defile öncesi açılışını yapacağı showroom'undan dolayı üç ay orada kalacak olan Akkaya, sonra bir ay New York, bir ay İstanbul'da yaşayacak.
Hakan Akkaya'ya New York yolunda başarılar diliyorum; Allah utandırmasın.


Hakan Akkaya, yakın arkadaşları olan Türkiye'nin en ünlü modellerini podyuma çıkaracağı defilede 40 parçadan oluşan bir koleksiyon sunacak. Bu arada Akkaya, defile için yaklaşık 400 bin dolar harcayacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA