Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim’

Üç gündür neredeyse tüm Türkiye, Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılığını konuşuyor.
Hacı Sabancı, bana yaptığı açıklamada, anlaşamadıkları için kavga-gürültü etmeden ilişkilerini bitirdiklerini söylemişti.
Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılmasının ardından gözler, yine Arzu Sabancı'ya çevrildi. Çünkü Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın, en başından beri bu ilişkiye karşı olduğu söyleniyordu.
Dolayısıyla ayrılmalarında Arzu Hanım'ın etkisinin olabileceği dilden dile dolaşırken Los Angeles'tan itiraz geldi.

'ESKİ TÜRK FİLMLERİ GİBİ...'
Los Angeles'ta tatilde olan Arzu Sabancı ile dün sabah konuştum. Arzu Hanım'ın yazılanlara da, konuşulanlara da itirazı var. Çok üzgün olduğunu söyleyen Arzu Hanım, çocuklarının ilişkileriyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. İşte Arzu Hanım'ın söyledikleri: "Oğullarımızın sevdikleri, bizim de sevdiklerimiz olur. Onları baş tacı yaparız. İlişkilerinin bittiğini biz de sizin gibi öğrendik. İnsanlar bu konuyu benimle niye ilişkilendiriyor anlamıyorum.
Genç bir kadını ailesine ve topluma karşı 'İstenmiyor' gibi göstermek, eski Türk filmleri tarzı melodram yaratmak gibi. Bu da insanların hoşuna gidiyor belli ki. Her anne gibi evlatlarının mutluluğunu ve sevdiği insanlarla beraber olmalarını en çok isteyen kişi olarak beni ayrılığa sebep göstermeleri hem beni üzüyor, hem de bunu karşı tarafa yapılmış rencide edici bir saygısızlık olarak görüyorum.
Yetişkin insanlar kendi ilişkilerini yaşarlar ve kendi kararlarını verirler. Biz annebabalar sadece onların mutlu olmalarını, sevdikleri kişilerle bir ömür geçirmelerini dileriz." Arzu Hanım, bunları söylerken çok samimi ve içtendi. Galiba artık Arzu Sabancı'yı, eski Türk filmlerindeki 'kötü anne' gibi görmekten vazgeçmemiz gerekiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA