Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Güneş Taner’in ex geliniyle çıkıyor

Sinem Güven'in eski eşi gizli bir aşk yaşıyor!

Eski Türkiye güzeli Sinem Güven ile işadamı Murat Ersönmez, 10 yıllık evliliklerini 2015 yılı sonunda dostça bitirmişti.
Sinem Güven, boşanmanın ardından, geçtiğimiz Aralık ayına kadar Semih Yalman ile flört etmiş, Murat Ersönmez ise resmen sırra kadem basmıştı! Duydum ki; Murat Bey de sonunda gönlünün sultanını bulmuş. Üstelik sevgilisi de tanıdık bir isim; eski devlet bakanlarından Güneş Taner'in ex gelini Merve Koyunsağan.

İLİŞKİLERİ ÜÇ AY ÖNCE BAŞLAMIŞ
Kamil Taner ile dokuz yıllık evliliklerini üç yıl önce sona erdiren Merve Koyunsağan ile Murat Ersönmez'in aşkının temelleri üç ay önce atılmış. Yakın çevrelerinden öğrendiğime göre, her ikisinin de mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Ancak her ikisi de; bekar olmalarına rağmen, ilişkilerini göz önünde yaşamalarını bırakın, bilinmesini bile istemiyormuş! Bana çok tuhaf geldi ama bir bildikleri vardır herhalde.
Bu arada Merve Koyunsağan, Levent Kızıl ile yaklaşık iki yıl flört eden ve hatta evlenmeleri beklenirken ayrılan Seda Koyunsağan'ın ablası. Merve Hanım'ın tam da yeni beyaz atlı prensini bulduğu dönemde kardeşinin kaybetmesi de tatsız bir tesadüf olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA