Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bir psikolog ile yasak aşk yaşıyor

Eserlerinde Anadolu efsanelerini özgün bir şekilde yansıtan ve ünü dünyaya yayılan sanatçımız Ahmet Güneştekin ile ilgili bomba bir dedikodu kulağıma geldi!
Yurt dışındaki sergilerinde Türkiye'yi başarıyla temsil eden sanatçımız, en yakınlarının söylediğine göre yasak aşk yaşıyor!
Evet, yanlış okumadınız... Boyunca iki kızı olan sanatçı, halen kızlarının annesi Sevin Vural Güneştekin ile evli. Ünlü ressamın bir yılı aşkın süredir yasak aşk yaşadığı kadının ise, özel bir hastanede psikolog olarak çalışan Esra Ezmeci olduğunu öğrendim.

STÜDYOSUNDA YAŞIYOR
Daha önce duymamıştım ama halen evli olmasına rağmen eşinden ayrı yaşayan Ahmet Güneştekin, meğer hızlı bir çapkınmış. Yaklaşık bir yıldır flört ettiği Esra Ezmeci'den önce de yasak aşklar yaşamış.
Uzun süredir Beyoğlu'ndaki Güneştekin Art Studio'da kalan ünlü sanatçı, yasak aşk yaşadığı Esra Ezmeci'yi yakın arkadaşlarıyla tanıştırmaktan da çekinmiyormuş.
Güneştekin'in, anneleriyle yaşayan iki kızı da bu ilişkiyi biliyormuş ve babalarına bu yüzden kızgınlarmış. Şimdiye kadar sanatıyla gündeme gelen Ahmet Güneştekin, bundan sonra yasak aşkıyla magazin basınını meşgul edecek gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA