Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Ekranda 'Racon'u güçlü oyuncu kadrosu kesecek

Adaleti sağlamak için hayatını ortaya koyan bir adamın ve ailesinin hikayesini anlatan, ATV'nin bugün başlayan yeni dizisi 'Racon: Ailem İçin'in başarılı oyuncularına ve canlandırdıkları karakterlere göz attık

Bu akşam ATV ekranlarında başlayacak olan 'Racon: Ailem İçin' adlı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer'in yer aldığı dizi; adaleti sağlamak için hayatını ortaya koyan bir adamın adil olabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Dizideki karakterlere yakından baktık...

MEHMET ASLANTUĞ (Kenan Korhan)

Adil ve kararlı 'Kenan' iş başında

Uzun bir aranın ardından 'Racon: Ailem İçin' dizisiyle ekrana dönen Mehmet Aslantuğ, 'Kenan Korhan' rolüyle izleyiciyle buluşacak. Mahallenin 'Kenan' abisi, 40'lı yaşlarının sonunda, kendi doğruları, hatta sadece doğru bildikleri için ölmeye hazır bir adam. Adil, kararlı ve otoriter 'Kenan', ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapıyor. Ancak parçalanmış ailesini bir arada tutmak sandığından da zor olacak.

HANDE DOĞANDEMİR (Yağmur Korhan)

Güçlü ve dişli bir kadın

Genç oyuncu Hande Doğandemir, bu kez Mehmet Aslantuğ'un kızı 'Yağmur Korhan' rolünde. Doğduğu ve büyüdüğü yeri çok seven, mimar 'Yağmur' rolü için oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Doğandemir, "Yağmur', içinde bulunduğu dünyadan uzaklaşıp kendisine yeni bir hayat kuracak kadar güçlü ve dişli biri" diyor.


SEZİN AKBAŞOĞULLARI (Sedef Ercan)


'Bizimkisi dönüş hikayesi'

Sezin Akbaşoğulları dizide; meraklı, neşeli, gezgin, özgür ruhlu ve korumacı 'Sedef' karakterini canlandırıyor. Uzun süre önce ayrıldığı mahallesine dönmek zorunda kalan 'Sedef'i Sezin Akbaşoğulları şu sözlerle anlatıyor: "Bu bir dönüş hikayesi. 'Sedef' kendisi için kıymetli olanı anladığı anda dönüyor."

SEÇKİN ÖZDEMİR (Adnan Korhan)

'Adnan ters ve tehlikeli'
Daha önce pek çok dizide yer alan Seçkin Özdemir, Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı 'Kenan'ın hırslı, kıskanç oğlu 'Adnan'ı oynuyor.

Tehlikeli bir ortamda yetişen 'Adnan', hareketlerinin ve sözlerinin etrafındakilerde bıraktığı etkiyle birlikte ne kadar güçlü olduğunu keşfediyor. Özdemir, "Adnan', ters ve tehlikeli bir adam" diyor.



SARP AKKAYA (Recep Güldağ)

'Ne yapıyorsa hep haklı olacak'

Yer aldığı her projede başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Sarp Akkaya, bu kez 'Recep Güldağ' karakteriyle izleyici karşısında olacak. Nam-ı diğer 'Hurda Recep'e can veren Akkaya, "Recep Güldağ, ne yapıyorsa ya da ne yapacaksa bunun haklı bir sebebi olacaktır" diyor.



EKİN TÜRKMEN (Zerrin Saygın)

'Zeynep fettan bir karakter'
Ekin Türkmen, 'Zerrin' karakteriyle dizinin kadrosunda yer alıyor. Fettan, çekici ve kurnaz bir kadın olan 'Zerrin', 'Recep' için çalışıyor. 'Zerrin' birinin hayatına girmeye karar verdiyse giren ama yetinmeyen, o hayatı avucunun içine alan bir kadın.



BARIŞ ARDUÇ (Tekin Akan)

'Tekin cesur ve çok zeki'

Oyuncu Barış Arduç, dizide ailesini küçük yaşta kaybeden 'Kenan'ın manevi oğlu 'Tekin'i canlandırıyor.

Arduç, 'Tekin' için "Geç kalmadan bir aileye sahip olup onları kaybetmemek adına gözünü kırpmadan her şeyi yapabilecek, cesur ve zeki bir adam" diyor.



TOMRİS İNCER (Nisa Korhan)

Manevi yönü çok güçlü

Usta oyuncu Tomris İncer, 'Kenan Korhan'ın annesi. En başta 'Hakim Bey'in hanımı... Hakim Bey'e hâlâ aşık bir kadın.

Manevi yönü güçlü olan Nisa Hanım, Mevlana'nın "Her canlının ölümü tadacağı ama bazılarının hayatı tadacağını öğrendim" sözünü hatırlatan bir kadın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA