Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Siz hiç internetten biriyle tanıştınız mı?

Bo Sahne, bu sezon perde kapatmayan ve yazın da oyunlarını tiyatroseverlerle buluşturan nadir topluluklardan. Kurucular Levent Özdilek ve Nilüfer Bıyıklı'nın; Cihangir'de otopark ve kebapçı olmaktan kurtararak yoktan var ettikleri sahnede, hâlâ 'İnternette Tanışan Son Çift' adlı oyun sahneleniyor. İlişkilerini sanal ortamdan gerçek hayata taşımaya karar veren çiftin eğlenceli hikayesini anlatan oyunda; Akasya Asıltürkmen ve Ozan Akbaba rol alıyor. Oyunda çift, birbirlerini yakından tanımaya çalıştıkça gerçek kimlikleri ortaya çıkıyor. Bilgisayarda yazışırken "Çok güzel dolma sararım, gerekirse ikiz, üçüz bakarım" diyen kız, görmüş geçirmiş hafif meşrep biri çıkıyor. Erkekse sünepe ve pasif... Levent Özdilek'in yönettiği oyunun dekor ve kostüm tasarımları Nilüfer Bıyıklı'ya ait. Tito ve Dilek Sever'in yazdığı tekst; oyunculara oyunculuklarını gösterebilmeleri için gereken imkanı sağlıyor. Oyun 29 Temmuz'da ve Ağustos boyunca Bo Sahne'de sahnelenmeye devam edecek. Detaylı bilgiyi bosahne. com'dan alabilirsiniz.

YENİ SEZONDA BİR ZENNE ÖYKÜSÜ VAR
Bo Sahne, yeni sezonda da yine Akasya Asıltürkmen'in oynayacağı oyunun yanı sıra Serdar Sağıtman'ın yazıp yöneteceği 'Son Zenne' adlı oyunu, izleyicilerle buluşturacak. Bir zenne ve eziyet görmüş bir kızın hikayesini anlatacak olan oyunda zenneyi oynayacak olan oyuncu Yarkın Ünsal, dans derslerine başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA