Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Annesi de kızı gibi stil sahibi

Şu sıralar Hollywood'da çeşitli kırmızı halı etkinliklerinde ve partilerde anne-babalarıyla boy gösteren genç ünlüler dikkat çekiyor. Örneğin, şu sıralar 'Grinin 50 Tonu' filmiyle gündemde olan Dakota Johnson, son dönemde sık sık annesi Melanie Griffith ile gittiği organizasyonlarda objektiflere yansıyor. Ben de geçenlerde, Serenay Sarıkaya ile annesi Ümran Seyhan'ın birlikte eğlenirken çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Birlikte Hatice Aslan'ın doğum gününe katılan annekız, adeta güzellikte birbiriyle yarışıyor.
Serenay'ı nasıl bilirsiniz? Stili ve güzelliğiyle birçok insanın dikkatini çeker. İşte annesi de tıpkı kızı gibi. Adeta Serenay'ın iddiasını taçlandırıyor. Ümran Seyhan; yırtık jeanler'i, sneaker'ları, genç kesim saç modeli ve daha birkaç dakika önce spordan çıkmış gibi duran fit vücuduyla adeta kızıyla yarışıyor. Hani derler ya; 'Anasını bak kızını al' diye, işte o misal bizim ana-kız.

VİTRİN BEBEĞİ OLUYORLAR
Ümran Hanım'ı ben de çok severim, birçok kez de muhabbetimiz olmuştur.
Kendisi Cihangir'deki emlak ofisinde kahvenin dumanına eşlik eden keyifli sohbetiyle eski kafa ebeveyn imajından çok uzaktadır.
Bugüne kadar ünlüler dünyasında annesini bu denli hayatının içine sokan, onunla sosyalleşmekten zevk alan, aynı şeylerden keyif alan çok fazla isim olmamıştı. Çünkü ünlü annelerinin birçoğu, ellerinde maşaları ile çocuklarının kariyerini ve özel hayatını yönetmeye çalışır. Sonunda da çocuğunu kendi benliğinden uzaklaştırır, bir vitrin bebeği haline sokar. Ama artık durum değişti. Umarım Serenay ve annesinin paylaşımı, herkese ders olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA