Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Helal olsun Hülya

Bugüne kadar 'Düşene siz de vurun' mantığında yaşayan çok insan gördüm.
Başına talihsiz, utanç verici bir olay geldiğinde, evlatlarına 'Aman kızım/ oğlum uzak dur, bak senin de başına iş açar' denilen aile nasihatleri ile büyütülen gençlerle aynı havayı soludum. 'İyi niyetini suistimal eder, hamuru bozuk olmasa bunları yapar mıydı?' diyen komşularla dolu mahallelerde büyüdüm. Hep dışladık, hep 'evlerden uzak' deyip dizlerini dövdü büyükannelerimiz.
Sonra ne oldu; sahip çıkmamız gereken onlarca genç kaybolup gitti, yalnızlaştırıldı, başına gelenlerle, hatalarıyla bir odaya kilitlendi, yardım çığlıklarını kendisi dışında kimseler duymaz oldu. İşte böyle benciliz, böyle korkak... Ama Hülya Avşar böyle değil! Tüm anne yüreğini ortaya koyarak, başından talihsiz olaylar geçen Senem Kuyucuoğlu'nu ekibine dahil etti; onu aile yemeklerine, iş toplantılarına, hayatının tam ortasına konduruverdi.
Hata insan içindir be okurum; ders alıp dimdik durmak için hata yapıyoruz. Onlar olmasa biz, biz olur muyduk?
Onlar olmasa, anı biriktirebilir miydik? Hayat boyu korunaklı fanus içinde hayatlar yaşayamayız, bir yerlerde tökezleyeceğiz.
Siz siz olun; size tutunmak isteyene el uzatın, kaçmayın, korkmayın, yol gösterin. Hülya da öyle yaptı; bir yaşama renk verdi, yeşillendirdi. Şimdi onun el verdiği yerde, Senem'in dünyasında yaşam var. Helal sana Hülya!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA