Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Justın Bieber out Brooklyn Beckham in

Brooklyn Beckham, Justin Bieber'ın popülerlik tahtını sallamaya geliyor kızlar, farkında mısınız?
Ben farkındayım. David-Victoria Beckham'ın 16 yaşındaki oğulları, genç kızların radarında... Hık demiş babasının burnundan düşmüş kabiliyetindeki futbol yeteneği ile Arsenal'de top koşturan ve annesinin keskin bakışlarına rakip cool tavırları ile moda çekimlerinde poz veren Brooklyn, bir yandan da 'Yeni nesil Justin Bieber' manşetlerine malzeme oluyor.
Stil anne Victoria, bu duruma karşı olsa da önüne geçemiyor, yapacak bir şey yok! Daha şimdiden rekabet ortada.
Yoksa saçlarını Justin gibi olmak için mi sarıya boyattı?
Giyim stili de Justin'e benzemiyor mu? Haberleri bol bol yapılıyor, ortalık kızıştırılıyor.
İşte yeni neslin ringe çıktığı anlar... Bakalım Brooklyn hırslanıp 'Justin'de kimmiş!' diyecek mi; göreceğiz.
Bizde de durumlar pek farklı değil... Halis muhlis Türk işi Engincan Ural ile İdo Tatlıses'i de rakip gösteriyorlar...
Onların arasında da stil yarışı; iddialı bir çekişmeye sebep oluyor... İdo DJ'lik, şarkıcılık derken, üretimde hız kesmezsen, Engincan birkaç günlük İstanbul tatilinde stili ile avlanıyor. Tabii Engincan'dan karşı atak bekliyorum. Oyunculuk onun genlerinde var ve rekabeti kızıştırmak için bunu popülerlik silahı olarak kullanabilir. Ve işte o zaman bu sabun köpüğü tatlı rekabet de pek eğlenceli olur. Haksız mıyım ?

BİR DOZ KARDASHİAN UMURSAMAZLIĞI!

Kim Kardashian'ı ister sevin, ister sevmeyin. 'Yok artık!' dediğimiz ne varsa haneye bomba gibi düşüp tozu dumana katıyor. Geçtiğimiz hafta sarı saçları Paris Moda Haftası'nın dahi önüne geçti. O da bunun farkında ve bence bizimle kafa buluyor. Kim'in en çok umursamaz hallerini seviyorum. 'Kim kafası' diye bir ruh hali var ki, son günlerde pek popüler... Bir doz Kim kafası bize de lazım sanırım bugünlerde. Dertten, tasadan, takıntıdan kurtulmaya birebir... Tabii bir de Allah, Kanye West gibi bir koca nasip etsin her birinize kızlar. Bugün kadının, kocasının izni dışında mini etek bile giymesi krize sebep olurken, eşinin çıplak ötesi pozu üzerine Kanye'nin "Aşkıım seninle gurur duyuyorum" nağmeleri atması, 'Vay be ne adamlar var!' söylemlerine sebep oldu. Bu kadarı fazla, tasvip etmiyorum ama diyorum ya; bir doz Kim kafası, bir de karısının arkasında dağ gibi bir duran koca her birinize...

HAKAN SABANCI GERİ DÖNDÜ!

'Genç kızlara duyurulur! Paniğe gerek yok, çok şükür sıkıntıyı bertaraf ettik.' Evet, bu notu Hacı Sabancı, Instagram'da kardeşi Hakan Sabancı'nın fotoğrafını paylaşarak yazdı. Hayırdır ne oluyor? Olay tamamı ile sosyal medya kazası! Hakan'ın Instagram hesabının çalındığını ve sosyal medyada büyük krizlere sebep olduğunu öğrendim. Hakan'ın onbinlerce takipçisi var. Aileye gelin gitmek için garanti vereninden tutun da platonik aşkın zirvesine çıkıp atlayanına kadar her tür hayrandan model model bulunuyor.

AŞK OYUNLARI YAPMAYIN!

Bu durumdan rahatsız olan korsanlar da bir olup Hakan'ın hesabını ele geçirmişler. Ee doğal; hoşlandığınız kız Hakan'ı takip ediyor ve fotoğraf altına yorumlar yazıyor. Ne yaparsın; silahları kuşanır saldırırsın. Aman Hakan, korumaları eksik etme sen! New York'da yaşayan Hakan'ın Unspokenmag'deki röportajını da okudum. "Yabancı kızlar, Türk kızlarından az naz yapıyor. Bir kızda önemsediğim şey dürüstlük ve bakımdır" demiş. Kızlar; naz yapmak yok, bakımın dibine vuruyorsunuz ve dürüst oluyorsunuz. Aşk oyunu, kıskandırma stratejisi yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA