Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şöhretlerin hayallerindeki işleri ne?

Bergüzar Korel, Cihangir'de dükkan kiralamış; organik besinler ve kurabiyeler yapıp satacakmış. Günlerdir konuşulan mevzu buydu. Bergüzar, hedefine şipşak ulaştı. Bu mekan, sihirli bir değneğe ihtiyacı olmadan mutfaktaki kabiliyetini lezzete dönüştüreceği bir yer olacak eminim.
Ayakkabıcı, kebapçı, bar açanları da bol bol gazetelerde okuyoruz.
Ek iş iyidir, insanın psikolojisini rahatlatır. Monoton tempodan sıyrılır, kafayı yenilersiniz. Heyecan olur. Başka bir alanda kendini ispatlamak, burada da reyting galibi olup o kekleri, kurabiyeleri herkes yesin, tatsın, beğensin istersin. İşte bu yeni heyecanlara yelken açma kafasını seviyorum.
Ben de çevremdeki ünlü isimlere sordum: "Sizin hayalinizde neler var?" İşte sihirli kutunun ünlü isimlerinin oyunculuk yetenekleri dışında yapmak istedikleri:
Buğra Gülsoy, endüstriyel tasarım yapmak istediğini söyleyip ileride tasarım objelerin satıldığı bir mağaza açabileceğinin sinyallerini verdi.
Derya Şensoy, "Oyuncak tasarlamak ve bu tasarladığım oyuncakları mağazamda satmak isterdim" dedi.
Pelin Karahan, ekmek ve tatlı yaptığı bir butik pastane açmak istediğini söyledi. Unutmadan; kendisi bir dönem hobi olarak set aralarında Ulus'taki bir bakery'nin mutfağında çalışmıştı.

SİNEMA OKULU

Özge Özpirinçci, "Oyunculuk dışında veterinerlik yapmak isterdim" dedi. Belli mi olur?
Kendisi o diploma için geç olduğunu düşünebilir ama bir veteriner kliniği için ön ayak olabilir, çok da iyi olur minik dostlarımıza.
Aras Bulut İynemli'nin spora olan merakını bilmeyen yoktur. O da bir spor salonu açmak istiyormuş.
Tolgahan Sayışman, ilerleyen zamanlarda kesin olarak yapacağı işi fısıldadı; bir sinema okulu açmak. Tolgahan sektöre oyuncu, senarist ve yönetmen yetiştirecek bu okul için geri sayımda...
Yasemin Allen da kendi çektiği fotoğraflardan oluşan bir galeri açıp içinde harika kahveler satmanın hayalini kurduğunu açıkladı.
Doğa fotoğrafları çekmeye bayılan Yasemin'in bol fotoğraflı cafe-galerisi dolup taşacaktır eminim.
Didem Soydan, en yakın arkadaşı Umut Eker ile kendi stillerinden yola çıkarak hazırladıkları tasarım kıyafetlerin satılacağını bir mağaza açmak istiyormuş.
Hande Doğandemir de şöyle konuştu: "Hayalim butik bir şarap evi açmak. En güzel atıştırmalıklar, en lezzetli peynir çeşitleri mekanımda olsun."

İTHAL SEVGİLİ MEVZUSU!

Ünlü işadamına ithal sevgili, showmen'e ithal sevgili, Hollywood'dan ithal sevgili, ünlülerde moda ithal sevgili... Manşetlere kurban olayım; neymiş bu ithal sevgili! Google'da geçmişine bir uzanayım dedim ki içinden çıkamadım. Meğerse çok uzun zamandır ünlü, zengin, fiyakalı erkeklerimizin en büyük merakıymış ithal sevgili. Ben de gecelerde kulüp localarında, davetlerde arz-ı endam eden birçok 'Made in Italy' ya da 'Made in Brazil' kızla tanışıyorum. Birçoğu model ve çeşitli ajanslara kayıtlılar. Çeşitli söylentiler de var tabii; erkek tarafının ajanslar aracılığı ile İstanbul'a bu kızları getirttiği ya da yurt dışı seyahatlerinde bu kızlarla tanışıp sonra 'Sen bir de beni ülke topraklarımda gör' deyip İstanbul'a davet ettiği... Eğrisi doğrusu meçhul... Bu kızların en büyük özelliği; Instagram'larında onbinlerce takipçilerinin olması. Çeşitli moda dergilerindeki poz poz fotoğraflarını da unutmamalı... Erkek tarafına sorunca cevap ortak: "Türk kızlarının kaprisi, taktiği ile uğraşamıyorum." Şimdi kızlar bu lafı üstünüze alının; benden söylemesi. Diğer yandan bu ithal kızların her biri bir içim su, bak bak için açılsın. Dert yok, tasa yok, vır vır yok. Ee bir erkek daha ne ister? Ee bir de ortam içerisinde İngilizce döktürmek de erkek tarafı açısından pek havalı duruyor. Boy pos fizik dersen 10 numara!

ERKEK, KADINDAN NE İSTER?


Taktik yapmayın kızlar, bırakın cool tavırları, doğal ve rahat olun. Erkeğin kafası o kadar analitik çalışmıyor.
Kokoş giyimden uzak durun, o anneniniz gardırobundan ödünç kıyafetler sizi havalı göstermiyor, aksine erkeği kaçırıyor.
Bakım olayı çok önemli. 'Bir kere manikürsüz olsam ne olacak? Saçımı iki gün yıkamasam nereden anlayacak?' demeyin, bal gibi de anlıyorlar. Erkekten kaçmaz!
'Flört aşamasını kısa tutup işi ciddiyete bağlasak' kafasına sakın girmeyin. Erkeğin kaybolduğu an, o an olur işte. Bırakın o sizi elinde tutmak için uğraşsın.
Her zaman erkeğinizin yanında iddialı olun, özgüven cezbedicidir. Şimdilik bunlar size yeter kızlar! İthal sevgili mevzularının başınıza gelmesini istemiyorsanız beni dinleyin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA