Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İşletmecilerin en büyük sıkıntısı: Paparazziler

Geçtiğimiz günlerde Mikonos'ta satılan bir magazin dergisine denk geldim. Sayfalarını karıştırırken adanın serin sularında paparazzilerin objektifine yakalanan ünlü isimler dikkatimi çekti. Anna Beatriz Barros ve Katy Perry ile aynı sayfada yer alan Nur Fettahoğlu'nun denizden çıkarken çekilen fotoğrafı gayet rahat ve cool'du. Bizim Türk magazin sayfalarımızda yer alan, Bodrum- Çeşme hattında fotoğraflanan ünlü isimlerin ifadesi hep korku dolu, hep bir endişelidir; 'Acaba nasıl bir manşet olacağız?', 'Çekmeyin kardeşim, nereden çıktınız!' gibi... Keşke bizde de aynı rahatlık ve umursamazlık olsa, kasılmasa ünlü isimler...

ÜNÜN BEDELİ BU!
Bu durum yazlık mekan sahipleri ve ünlü misafirleri arasında yaşanan en önemli konudur! Ünlü simamız ilk olarak 'Buraya paparazzi geliyor mu?' diye sorar. 'Gelmiyor' desen bir türlü, 'Geliyor' desen baştan kaçırdın müşteriyi! Afallayıp kalıyor insan... Bu garantiyi nasıl verebilirler ki? Açık denizden, çalılıkların ardından, sınırların çok çok ötesinden zoom'lanabilirler. Buna nasıl engel olabilirsin? Yaz sezonu bitti bitecek, işletmeciler yaka silkmiş durumda! Buradan ünlülere sesleniyorum; siz paparazziler ile bir elmanın iki yarısısınız. Onlar da eminim ki güneşin o kavurucu sıcağında sizi çekmek için can atmıyorlardır ama işleri bu! Siz de rahat olun çeksinler. Ünlü olmanın, vitrindeki o önemli insan olmanın bedeli bu! Söylenmeye, homurdanmaya gerek yok! 'Yok istemiyorum' diyorsan, popüler tatil noktalarından uzak duracaksın; Ege-Akdeniz uçsuz bucaksız gizli koylarla dolu. Haksız mıyım, git orada güneşlen rahat rahat.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA