Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Harun Tan artık kolları üzerinde yürüyor!

Harun Tan'ın Instagram hesabı sayesinde keşfettiğim ashtanga yoga bir harika dostum! Paylaştığı fotoğrafları görünce gözlerim yuvalarından fırladı! Hani o spor salonunda ağırlık çalışırken, pilates yaparken çektiğiniz fotoğraflar var ya, hepsini çöpe atın! Bu dakikadan sonra hiçbiri iddialı ve ilgi çekici olamaz. Ashtanga; çeşitli akrobatik hareketler içeren, vücudunuzdaki her yeri yay gibi gerip esneten ve uzun süre devam ederseniz kollarınızın üzerinde yürüme kabiliyetine sahip olacağınız bir Hint yogası. Konsantrasyonu ve anlık bilinci korumak adına da sıkı bir egzersiz. Benim gibi gelecek planları yapmakla ve aynı zamanda kalori yakmakla kafayı bozmuşsanız; hem bedeninize, hem de zihninize iyi gelebilir. Hemen başlamalısınız bence.

Akşamüstü
nerede takılsak?

Burnumun dibindeki St. Regis'in terası Spago'yu unutmuşum. 'Akşamüstleri nerede takılsak, ne yapsak?' derken kendimizi burada bulduk. İçerisi ağzına kadar dolu, tıklım tıkıştı. Hemen kokteyllerimizi sipariş edip etrafa bakındık. Ancak terasın aydınlatma sorunundan mı bilinmez, etrafta kimler var seçmekte zorlandım. Bardaki yoğunluktan siparişim de sekteye uğradı ama olsun; bu da mekanın nazar boncuğu olsun. Aklınızda bulunsun, mekanın terasında müzik var; şehrin diğer teraslarındaki müzik sıkıntısı burada yaşanmıyor. İster dans et eğlen, ister arkadaşınla muhabbetin dibine vur.

Disko müziğinin dedesi Çeşme'ye geliyor


'Ağustos ayını partileyerek kapatalım' diyenler Çeşme'ye! Üç Oscar ve üç Grammy ödüllü İtalyan prodüktör Giorgio Moroder önderliğinde Before Sunset Closing Sessions düzenleniyor. Binlerce kişinin plajda dans edeceği partide, yine renkli kalemlerle birbirinizi boyayabileceksiniz; benden söylemesi.

Merve-Murat aşkı bize de nasip olsun


Harbiye Açıkhava'da verdiği ilk konserde Merve (Boluğur) için bestelediği 'Sonsuz Olsan' şarkısını, aşkının gözlerine bakarak söyleyen Murat'ı (Dalkılıç) görenler, 'Biz şimdi ne yapacağız?' deyip dizlerini dövmeye başladı. Neden mi? Aşksızlıktan kuruduk da ondan sayın okuyucular. Hadi aşıksın diyelim; peki senin aşkın bu kadar sanatsal mı, bu kadar yetenekli mi? Tek kelimeyle kıskandım vallahi! Aşkı ifade etmenin onlarca yolunu bilirim ama bu şeklini çok sevdim ben. Demek ki bizde bir hata var; ince ruh, ince ayar başka bir şey. Şimdi biz derdimize yanalım; fast food kıvamındaki aşkların esiri olmuşken beni yeniden aşka inandırdınız. Şimdi gönül gözümü açıyorum ve en kısa zamanda aşık olup aşkın yan etkilerini yaşamaya başlıyorum. Bakalım neler olacak? Belli mi olur, belki içimden aşk dolu bir ressam ya da şair çıkar. Şimdi ben Merve ile Murat'ın düğününe hazırlanıyorum gençler. Ne de olsa yarın büyük gün; Merve ile Murat bir ömür mutluluğa evet diyecek. Bakalım ne sürprizler yaşanacak...

Rüzgar hık demiş Justin'in burnundan düşmüş!


Rüzgar Erkoçlar'ın Instagram hesabı, birçok ünlü isimden daha çok merak ediliyor. Ne Eda Taşpınar'ın taş gibi vücudu, ne de Murat Boz'un karın kasları; bu yaz Rüzgar'ın önüne geçebildi. Erkoçlar'ın dövme yaptırma ve kaslanma sürecini takip edenler, 'Rüzgar, içindeki Justin Bieber'ı çıkardı' diyor. Haklılar da; Rüzgar, hık demiş Bieber'ın burnundan düşmüş sanki. Madem öyle, belki de oyunculuk yapmanın yanı sıra şarkı da söylemeli. Yeni ses tonu ile pop ikonu olabilir Rüzgar; değil mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA