Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Fısıltı gazetesinden manşetler

Bazen gazete manşetlerinden çok, kulaktan kulağa yayılan haberlere kapılıp gidiyoruz. En şaşırdığımız haberi; mahalledeki bakkal amcadan, müdavimi olduğun restoranın garsonundan ya da yan masadaki teyzeden alıyorsun... İşte onlardan birkaçı:
1- Bir dönemler Kenan Doğulu'nun Şaziye'deki sahnesini bilen bilir. Müdavim kesilirdik, kopar coşar eğlenirdik. Şimdilerde benzer kıvamda performansı Berkay sahneliyormuş, iyi repertuvarı ile 'eller havaya'nın dibine vuruyormuş. 'Keşke başka mekanda çıksa da kız kıza gitsek, o mekanda testosteron patlaması var' diyen kız grubunun feryat figanını belki Berkay duyar da bir kız matinesi yapar, olmaz mı?
2- Pablo Escobar'ın hayatını anlatan dizi 'Narcos', spor salonunda cardio yapan, evde iş sonrası pinekleyen birçok erkeğin vazgeçilmezi olmuş... Futbola olan meraklarını sollayacak kıvamda alışkanlık yapmış hem de! Bu dizide yaşanan tüm olaylar gerçek; hayal ürünü hiçbir şey yok.
3- Bizimkisi proje evlilik, onlarınki de. Bu cümle 30'larının son evrelerindeki çiftlerin dilinde. 'Nasıl yani' diyeceksiniz. Evleniyoruz ama çocuk için. Kariyerine, bekarlığına, ilişkilerdeki yaşadığı hüsrana kapılanların yeni çözümü, kendisi ile aynı kadere sahip arkadaşıyla proje evlilik yapıyor olması. Çocuk yapıp ayrılacağız. 'Şimdilerde birini bulamazsak, biz de senle evleniriz' şakası, gerçeğe dönüyor ve arkadaşını kapan nikah dairesine koşuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA