Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Jön patlaması yaşanıyor!

Mutfakta yemeğimizi kaşıklarken televizyon zaplamaya bayılıyor bizim gıybet grubu. Elimizde kumanda; o dizi senin, bu dizi benim geziyoruz. Her seferinde aynı konu gündemimize oturuyor; televizyonun içinden geçen birbirinden yakışıklı oyuncu çocuklar. Adeta görsel şölen yaşanıyor. Aynısını kız tarafı için söyleyemeyeceğim; kızlar ne yazık ki vasat! Bu sefer arzu nesnesi olan; erkek tarafı.
Tornadan çıkma kaslı vücutları, dokuz numaralı bakışları, ahenkle dans eden saçları ve havalı tavırları ile 'Bunlar adamsa, biz neyiz kardeş?' kafası yaşatıyor erkek tarafına. Bu ülkede jön çıkmıyor denilen günleri hatırlatırım. Şimdi de aksine kız tarafında bir düşüş yaşanıyor. Evet, her dizide kızlar var ama çok mu güzeller? Hayır! Çok mu çekiciler? Hayır! Bir bakar mısınız son günlerde ortalığı inleten erkeklere; Yusuf Çim, Serkan Çayoğlu, Barış Arduç, Ekin Mert Daymaz, Can Yaman, Berk Atan ve dahası say say bitmez! Bu adamlara tüm kızlar aşık, yandınız beyler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA