Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En çok bunları merak ediyorum

Bu aralar pek meraklıyım; sürekli kafamda deli sorular... İşte onlardan bir kaçı...
Uzun zamandır Londra'dan yeni bir mekan haberi almıyordum, ta ki orada yaşayan arkadaşlarım "Mert, bu restoranı mutlaka görmelisin" diyene kadar. İsmi de, hakkında çıkan söylentiler kadar dikkat çekici: Sexy Fish. Mayfair'deki deniz ürünleri restoranı, şu aralar çok popüler. Acaba yemekleri nasıl, meraktan kuduruyorum! En kısa zamanda Londra'ya!
Süreyya Yalçın, 15 Aralık'ta İstanbul'a dönüyor ve bir ay boyunca düğün hazırlıkları için koşturacak. Sonrasında 23 Ocak'ta Esma Sultan Yalısı'nda Ozan Baran'a 'Evet' diyecek. Bakalım bu düğünde neler olacak? Süreyya, nasıl bir gelinlik giyecek? After party'de neler yaşanacak?..
Ajda Pekkan'ın Zorlu PSM'deki konserinden sonra tekrar aynı soruya takıldık: Nasıl bu kadar dinamik kalıyor? Nasıl hâlâ taş gibi? Formülü ne? Bizden ne saklıyor? Gençliğin formülü bulundu da bir tek seçilmiş insanlar mı bundan faydalanıyor? Yok yok, bu işte bi' iş var!
Eda Taşpınar'ın Adele ile birlikte çekilmiş fotoğrafını gördüğümüzde ağzımız açık kaldı. Peki fotoğrafı çeken kim? Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence! New York'ta Eda fırtınası esiyor belli ki... Yazın da Mikonos'ta havasından geçilmiyordu! Peki Eda orada ne yapıyor? Dünya starları ile neler paylaşıyor? Eda ne zaman anlatacaksın?
Nişantaşı'nda karşılaştığım bir kız arkadaşım Büyükada'ya taşınmış ve kışı orada geçirecekmiş. "Bin liraya ev tuttum, eve kapanıp kitap yazacağım. Şaşırma Mert, birçok insan artık orada yaşıyor" dedi. Bu kadar genç yaşta İstanbul'dan kaçmak doğru mu? Ada'da kışın in cin top oynar; can sıkıntısından patlamaz mı insan?
Nişantaşı, yavaş yavaş yılbaşı için süsleniyor fakat semtte yaşayanlar için bunlar yetersiz. Bugüne kadar A46 Organizasyon'un yeni yıl dekoru, tüm semti heyecanlandırır, bir de yeni yıl partisi yapılırdı. Peki bu yıl ne olacak? Geçtiğimiz yıl parti yapmayacağını açıklayan Şişli Belediyesi, bakalım bu yıl nasıl karar alacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA