Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Partinin En'leri

Geçtiğimiz perşembe akşamı GÜNAYDIN'ın yeni yıl partisi için Ulus 29'daydık. Benim için bu gecenin bir başka önemi var çünkü iki dev, iki kıymetli, can markam bir aradaydı. Biri işletmeciliğini üstlendiğim mekan, diğeri de köşe yazarlığı yaptığım gazetem; ee daha ne olsun! Her ikisi de hayatımın dönüm noktası diyebiliriz... A46'nın organize ettiği, Doğuş Çabakçor'un Dj'liğini üstlendiği gecede kimi ararsanız vardı. Bir ara 'Mekana bomba atsalar, magazin dünyası büyük sessizliğe gömülür. Televizyonda izleyecek ünlü kalmaz' diye kendi aramızda espri yaptık. Bir köşede Bülent Ersoy-Orhan Gencebay ikilisi sohbet ederken, Ayşe Hatun Önal kendi şarkılarında dans ediyor, Çağatay Ulusoy ve yönetmen Ali Bilgin, bu hafta sonu vizyona giren filmleri 'Delibal'ın tebriklerini alıyor. Murat Dalkılıç ve İdo Tatlıses, popüler müzikte son durum analizi yapıyor. Sitare Akdilek, Feryal Gülman, Burcu Karabacak, Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri, şıklıkları ile göz dolduruyordu. Peki gecenin 'en'leri neler? Hadi GÜNAYDIN partisinin tozunu attıralım, hazır mısınız?

EN FİT ANNE ECE
Gecenin en çok konuşulan ismi Bülent Ersoy'du. Tüm gece yerinden kalkmamasına rağmen tüm bakışlar onun üzerindeydi. Etraftaki genç nesil oyuncular, ATV'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinin yetenekleri, kendisiyle selfie yapabilmek için adeta sıraya girdiler. Ee ben de kendisi ile bir snap patlattım...Hiç geri kalır mıyım?
Los Angeles rüzgarına kapılan, deri ceketi ve beyzbol şapkası ile 'Cool çocuk, özlettin kendini' dedirten Çağatay Ulusoy, gecenin en yakışıklısıydı.
Gecenin en fit annesi Ece Erken'di. Yeni sezonda televizyonda olacağını kulağıma fısıldayan Ece, tüm gece boyunca, uzun zamandır görüşmediği arkadaşlarına oğlu Eymen'in fotoğraflarını gösterdi. Keşke oğlunu da alıp gelseydin be canım...
Deniz Berdan geceye en erken katılan ve ışık hızıyla davetli olduğu başka bir yemeğe geçen isimdi. O da 2016 kış koleksiyonunu hazırlıyormuş.
Deniz, moda işinde her yıl şaşırtmayı başarıyor, bakalım önümüzdeki sezon neler olacak...
Gazetemizin yazarlarından Özge Ulusoy, en zarif olandı. Hem gecenin evsahiplerinden biri olmak, hem de gribe karşı savaş vermek onun için hayli zor olsa da, yılmadan tüm konuklarla tek tek ilgilendi.
Murat Dalkılıç gecenin en heyecanlısıydı çünkü başrolünde olduğu, Gani Müjde'nin yazıp yönettiği 'Geym of Bizans'ın vizyona girmesine sayılı günler kalmış. 15 Ocak'ta akustik albümü de geliyormuş.

BOŞANMAK YARAMIŞ
'Evet' demek için gün sayan ve son 26 günü kalan Süreyya Yalçın-Ozan Baran ikilisi de erken tebrikleri alıyordu... Düğün davetiyeleri ve yer düzeni ile uğraşan Süreyya'yla bir ara 'Hangi masada, kim kimle otursun?' muhabbettindeydik... Benim için hiç fark etmez Süreyya!
Boşanmak, bazen insana iyi geliyor, işte onun örneği Öykü Çelik. Kilolar gitmiş, güzelleşmiş, şıklığı ve enerjisi zirve yapmış. Boşanmasına sevinilir mi? Vallahi sevindim! Bu kıza yaramış...
Gecenin en ritmik ikilisi de yayın yönetmenimiz Şengül Balıksırtı ile Oktay Kaynarca oldu...
Gece boyunca dans eden ve diğer konukları da yerinden kaldıran ikilinin dans videosu arşivimde...
Bir noktadan sonra gece bende flu, film kopuk. O kadar eğlendik, o kadar coştuk ki, adeta 2015'i biz erkenden kapadık!
Yeni yıl gecesi bu kadar eğleneceğimi düşünmüyorum.
Bu gecenin mimarı olan tüm GÜNAYDIN ailesinin ellerine sağlık. Demek ki biz gazetecilikte değil, eğlencenin dibine vurmakta da iyiymişiz. Bunu bu gece ispat ettik arkadaşlar...

DUY BENİ EVREN
Hop oturup hop kalktığımız bir yıl oldu; acısı, şiddeti çoktu. 2016 daha huzurlu, daha sakin gelsin, daha az üzülüp daha az ağlayalım. Gıybet yılı olarak adlandırdığım 2015'i kapatırken artık mış'lardan, muş'lardan, insanların hayatlarında olup bitenlerden sıyrılalım, kendimize, özümüze dönelim, bir tek kendimizle ilgilenelim. Daha çok dans edelim, daha çok eğlenelim. Coşkumuz, mutluluğumuz kursağımızda kalmasın. Korkudan değil, sevinçten yerimizde duramayalım. Bol bol seyahat edelim; ayak basmadığımız toprakları keşfedelim, yeni insanlar tanıyıp yeni mekanlarda damak çatlatan lezzetler yiyelim. Herkese şimdiden iyi yıllar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA