Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İtalya'dan parti manzaraları

Punks Wear Prada isimli parti serisi ile İtalya'da adını duyuran Natasha Slater, moda dünyasının otoritelerini Les Benjamins partisi için Me Milan Hotel'deki Radio Rooftop'ta ağırladı. Bir köşede bizim yerli ünlülerimiz dans ederken, mekanın arka kısmındaki VIP alanda da ünlü modeller ve İtalya'nın popüler isimleri eğleniyordu. En dikkat çekici isim de; moda dünyasının yakından tanıdığı efsanevi isim Anna Dello Russo'ydu. Kendisi ile ayaküstü sohbet edip bir selfie patlatmazsak olmaz değil mi... Partiden firar edenler, kendilerini Milano'nun en eski kulüplerinden Hollywood'a attı. Peki Milano'da başka neler oldu?
DSquared2'nun yaratıcıları Dean ve Dan Caten'in sahibi olduğu Caresio 7 isimli havuzbaşı restoranında şehrin tüm popüler isimleri buluştu. Moda haftasının bol bol kritiği yapıldı.
Bvlgari otelinin brunch'ı enfesti. Biz oradayken moda tasarımcısı Philipp Plein, protein yüklü bir kahvaltı tabağı hazırlıyordu.
Armani Hotel'in lounge'unda bir köşede Oğulcan Engin, diğer köşede Russell Crowe takılıyordu.
'Restoranların restoranı' olarak anılan 19'uncu yüzyıldan kalma Bagutta isimli mekanda Ayşe Hatun Önal risotto'sunu kaşıklıyordu. Toskana'dan esinlenilen mönü ilgi çekiciydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA