Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Artık tek bir işi olana burun kıvrılıyor!

Zaman insanın hayata bakışını değiştiriyor. Karşısına yeni yeni insanlar, karakterler çıkıyor. Ben de tanıdığım yeni insan tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum:
1- 'Ne iş yapıyorsun? sorusuna, birden fazla mesleği ard arda sıralayarak yanıt verenler... Nişantaşı'nda tanıştığım Deniz isimli avukat hanımın cevabı da öyle oldu. "Hafta içi avukat, hafta sonları nefes koçuyum" dedi. Bu devirde hobisini ek mesleğe çeviren ve bundan kazanç sağlayan insanlar patlama yaşıyor! Tek bir işe sahip olana burun kıvırıyoruz artık! Kimisine iki iş bile az geliyor. Üç, hatta dört işi günlük hayatına sığdırabiliyorsan, artık cazip insan modeli sensin.
2- 'Evlenmiş olmak için evleniyorum' diyen kadınlar... Bu, aradıkları adamı bulamayıp tanıştığı biriyle üç günde nikah masasına oturanların savunması... 'Neden böyle bir karar aldın?' dediğinizde, 'Neden olacak, evlenmiş olmak için' diye yanıt veriyorlar. 'Olmazsa yüzükleri çıkarırız ne olacak ki!' Anlayacağınız evlenmek için aylarca, yıllarca düşünme dönemi geride kaldı. Bu insan modeli, evliliği çok ciddiye almıyor. Ben değil, yeni model kadınlar öyle diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA