Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hamile olduğunu anlamıştım Buse!

Buse Terim Bahçekapılı'nın Instagram'da paylaştığı hamilelik haberine hiç şaşırmadım. Nedenine gelince... Buse'yi bir ay önce arayıp "Bence sen hamilesin. Gözünden anladım; fotoğraflarında da, video paylaşımlarında da üstüne bir anne enerjisi oturmuş ama sen farkında değilsin" demiştim. Belki o zamanlar farkında değildi ya da biliyordu ama söylemek için doğru zamanı bekliyordu. Hiç fark etmez, ben onun hamile olduğunu anlamıştım. Artık tecrübeyle sabit, kız arkadaşlarımın gözünden anlıyorum; o annelik enerjisi kadınların duruşunu, ses tonlamasını bile değiştiriyor, üzerlerine bir naiflik, yumuşaklık geliyor biraz da... İşte anne olmanın sinyalleri bunlar. Müneccim değiliz elbet; büyüklerimize benzedim. Ah annemin ruhu şad olsun; "Gözünden anlarım senin" demesi aklıma geliyor. Şimdi bebeğin cinsiyetini tahmin etmek kaldı. Bir kahve molasında annelik hazırlığındaki Buse'yi mercek altına alacağım. Şimdilerde biraz mide bulantısı, ufak halsizlikler yaşıyor. Ancak daha sonra ona yakışacak bir baby shower ve cinsiyet kutlama partisi ile yine trendleri belirler; öyle değil mi?

ŞU ARALAR DİKKATİMİ ÇEKEN MEVZULAR
12 Nisan Salı akşamı Müjgan Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği ve kardeşi Derya Şensoy ile beraber oynadığı 'Pera'daki Hayalet' oyunu perdelerini Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) için açıyor.
Beşiktaş sınırlarında trafiğe takılıp gözü, 11 Nisan'da açılacak Beşiktaş Vodafone Arena'nın geri sayım sayacına ilişmeyen yoktur. Adeta yeni yıla giriyoruz, büyük bir kutlamanın eşiğindeyiz ve takımı tutmasak bile hepimiz o gün için Beşiktaş'lıyız. Herkes heyecanlı! Hummalı çalışmadan dolayı trafik tıkansa da, içimizden saydırsak da stadın ihtişamına kuşbakışı yukarıdan bakmak iyi geliyor.
Akıllı telefonlarımızda bir tek sosyal medya hesaplarımızda takılmıyoruz; şimdilerde büyük bir salgın var. Herkes Trivia isimli bilgi yarışması oyununa sarmış durumda. Ünlü-ünsüz herkes zekasını kullanıp arkadaşlarıyla yarışıyor. Bu arada takma isimli yarışmacılara dikkat edin; hayranı olduğunuz bir ünlü çıkabilir. Neyse akıl oyunları ile beyin jimnastiği yaptığımız bir döneme geçtiysek ne mutlu.

REYTİNGİ YÜKSEK OYUNCULARIN GİTTİĞİ MEKANLAR POPÜLER
Eskiden cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin gittiği mekanlar in olurdu ve herkes oralara üşüşürdü. Şimdi işler değişti; bir mekanın popülaritesini, özellikle reytingi yüksek oyuncular tarafından tercih edilmesi artırıyor. Telefonla Özge Özpirinçci'yi arayıp konuyu bir de onunla konuştum ve onun favori mekanlarını öğrendim. Her ne kadar set yoğunluğundan nefes almaya vakit bulamasa da o da etrafını kolaçan ettiğinde en çok tercih edilen mekanları bir bir sıraladı. Emirgan La Boom, Karaköy Mitte (özellikle alt katı), yurt dışından getirdiği birbirinden iddialı DJ'leri ve şovlarıyla adından söz ettiren Harbiye'deki Klein ve yılların eskittikçe güzelleştirdiği Şişli'deki Aztek! Bunlar; şehrin popüler simalarınında tercih ettiği ve gezginlerine aşındırdığı mekanlar. Şimdi bir düşünün; gece dışarı çıktınız ve ertesi sabah arkadaşınızla dün gecenin kritiğini yapacaksınız; karşılaşacağınız ilk soru 'Mekanda kimler vardı?' olur. Cevap olarak o mekana giden ünlüleri sıralamaya başlıyorsunuz... Ardından en kısa zamanda o mekana gidiliyor. Eh eskidenmiş o kasım kasım kasılan sosyetik gençlerin gittiği mekanları kovalamak. İşler, eğlenmesini bilen oyuncuların tercih ettiği mekanlardaymış meğer!

OĞULCAN ENGİN, ADRES DEĞİŞTİRİYOR
Oğulcan Engin, Milano defterini kapatıyor. İtalya'da iş kuracağını düşünüyordum ama yanılmışım. Oğulcan oradaki turizm elçimizdi adeta. Moda haftalarında ve alışveriş tatillerinde telefonun ucunda o vardı. Peki ya şimdi? Oğulcan radikal bir kararla adres değişikliği yapıp Miami'ye yerleşiyor. Dedikoduyu duyduğumda Oğulcan'a mesaj atıp 'Hayırdır, yoksa duyduklarım doğru mu?' diye sordum. Evet, doğruymuş. Milano'da ekonomi okuduktan sonra gastronomi yani yeme içme işleri üzerine sertifika programına katılmak için Miami'ye demir atıyor. Ee hazır ol Oğulcan; sen oranın tozunu attırıp nereler in nereler out keşfedince biz de yanına geliriz. Ben bu duruma çok sevindim. Belli mi olur, sertifika programını bitirdikten sonra İstanbul'a döner ve kendi mekanını açar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA