Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Düğünde takılanlar kiralık çıkınca Bodrum’a kaçan gelin

Bodrum'a gitmişken, merkeze uğramamak olmazdı. Otelden çıkmadan ne kadar yaşanır ki!
Yerel insanlarla o bar senin bu bar benim gezelim, Bodrum'dakiler ne kafada yaşıyorlar görelim dedik. İşte Bodrum merkezdeki gece turumuzdan aklımda kalanlar:
1- Yalıkavak'taki Sait Balıkçısı, merkezde bir şube daha açmış. Üç şubeye ulaşan Sait'in, İstanbul'da açacağı mekan konuşuladursun, ben Bodrum'dakini yeni keşfettim. Merkezdeki Sait, ilk başlarda pek yapmamış. Sebebi de yüksek fiyatlarıymış. Ama şimdi fiyatları kırmışlar.
2- Yalıkavaklı Memedof da merkeze taşınmış. Mekan ağzına kadar dolu, hatta dışarıya taşıyor. Ancak genç nesil pek yok; emeklilik döneminde Bodrum'a yerleşenler takılıyor daha çok.
3- Bodrum merkezde dans edip eğlenmeyi sevenlerin mekanı Küba'nın sahipleri, Mutfak by Küba isimli yeni bir mekan açıp yeme-içme işine girmiş.

OYUN OYNAYAN KİM?
Gecenin bir saati Bodrum'un canlı müzik mekanlarından Mavi'de, kapı önünde yeni insanlarla kaynaşıyoruz.
30'larına yeni basan genç bir kızla sohbetteyim. "Sen neden kaçtın buraya kuzum?" dememle açılıyor, içini döküyor. Evlendiği adamın anne-babasının düğün gecesi taktığı takıların tümü kiralık çıkmış! "Peki nasıl anladın?"diyorum, anlatıyor:
"Düğünün ertesi sabahı, her şeyi banka kasasına koymak istedim. Eşim, 'Ben hallederim' dedi ve daha sonra o mücevherlerden eser yoktu. Meğer hepsi kiralıkmış. Anne-kız çözdük işi..." Vallahi bu durum üzerine yüzük atıp Bodrum'a kaçmak çok radikal bir karar.
Anlaşılan o ki, kiralık hayat bu kıza çok sahte gelmiş. Şimdi burada erkek mi kızı büyülemek için oyunlara girmiş, yoksa kız mı gösterişli bir hayat beklediği için evlenmiş karar veremedim. Yorum size kalmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA