Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Afyon’da üç gün üç gecelik festival gibi düğün

Yaz sezonunun en eğlenceli kısmı; elde kalan bekarları tek tek baş göz edip nikah masasına oturtmak. Her hafta sonu mutlaka bir arkadaşımın dillere destan bir düğünü ya da nişan partisi oluyor. Her yıl bahar aylarında başlayan ve sonbaharda biten bu telaşın hastasıyım. Bu hafta sonu Yakup Pancar-Mina İpeker çiftinin üç gün üç gece süren düğünü için Afyon'daydım. İkbal Thermal Hotel&SPA'da düzenlenen düğünde neler oldu? İşte en çok konuşulan detaylar:
1- Düğün için otele giden konuklar, SPA randevusu için adeta birbirleriyle yarıştı. Kese yaptırıp bol bol termal havuzda yüzdüler... Gündüzlerini peştamal-takunya ile geçirenler arasında topmodel Ana Beatriz Barros ve arkadaşları da vardı.
2- İlk gece çiftin arkadaşları için bir parti düzenlendi. Partide sahneye, ünlü müzik grubu Oscar and the Wolf çıktı. Ardından DJ Murat Tokuz ile dans edip eğlendik. Hep söylenir; gelinin keyfi yerindeyse, o düğün çok coşkulu ve eğlenceli geçer diye. Organizasyonun nabzını, kız tarafı tutuyor gerçekten.
3- Cumartesi sabahı düzenlenen barbekü partisinden sonra kızların arasındaki tek konu kuaför randevusuydu. Akşama hazırlık konusunda kızların çilesi daha büyük tabii... Neyse ki davetliler, saçları ve makyajlarıyla sorunsuz bir şekilde hazırlanıp düğün yemeğine yetiştiler.
4- Düğünde sahneye Ferhat Göçer çıktı. Bir ara Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik'le lafladık. İlişkilerindeki son durumdan habersizmişim meğer... Evlendiler mi diye Google'a bile baktım! Bence Ömür ile Ferhat'ın evlenmelerinin vakti gelmiş.

ANA BEATRİZ EVLENİYOR
5- Düğünde Ana Beatriz ile sohbet etme fırsatı buldum. Kendi düğünü için geri sayıma başladığını söyledi. 20 Mayıs'ta St. Barts'ta evlenecek olan Ana, Temmuz'da da Mikonos'ta dev bir parti verecekmiş.
6- Düğünün ünlü konuklarından biri de Siren Ertan'dı. Yeni evine taşınmakla uğraşan Siren, hayalindeki evi bulduğunu ve tatlı bir telaş yaşadığını söyledi.
7- Üç gün üç gecelik düğünde, fotoğrafçılar her an yanıbaşımızdaydı. 'Bu kadar fotoğraf ne olacak?' dediğimde, pazar sabahı konuklar otelden ayrılmadan önce onlar için 'Wedding Post' isimli bir düğün gazetesi hazırlanacağını öğrendim. Hem kalıcı, hem de eğlenceli bir fikir.

DÜĞÜNLERDE BAŞIMIZA NELER GELİR?
Bazı düğünlere davet edilmezsiniz; ya gelmeyeceğinizden emindirler ya da davetli listeleri o kadar uzar ki sizi kadro dışı bırakırlar. Benim de başıma geldi tabii ki! Hiç düğün sahibi çifte küsmeye gerek yok.
Bazı düğünlere gitmek istemezsin; bir türlü o kafaya giremezsin. Bu durumda nasıl geçerli bir sebep bulursan bul, elbet foyan ortaya çıkar. Gelin ile damattan uzun süre trip yersin. Artık filmin devamı, kendini affettirme yeteneğine bağlıdır.
Düğünlerde bekarlar mutlaka başka bir bekarın radarına girme derdine düşer. Eğer bekarsan, imalı konuşmalar yapan evli çiftlerin gazabına uğrarsın. 'Ee hadi senin de vaktin geldi' konuşmaları altında ezilip kalırsın. 'Darısı başına canikom... Yok mu sende bir şeyler?..'
Adettendir; gittiğin düğünden bir fotoğrafı, çifte uygun bir etiketle sosyal medyada paylaşırsın. En has görevini de böylece yerine getirmiş olursun.

BİR PAZAR AKŞAMI KEŞFİ
Pazar gecesi yayınlanan 'Survivor' birleşme partisinde, ses yarışması formatında eğlenceli bir yayın yapıldı. 'Survivor' yarışmacıları tek tek şarkı söyledi ve yarışmacıların performansı Seda Bakan, Oğuzhan Koç ve Esat Yontunç tarafından değerlendirildi. Esat'ı jüri koltuğunda görünce haliyle şaşırdım tabii... Bugüne kadar perdenin arkasındaki beyin takımında yer alan ve Acun Medya projelerinde büyük rol oynayan Esat'ı kamera önüne pek yakıştırdım. Ee belli mi olur; ekran önüne ısınan Esat, önümüzdeki sezon 'Yetenek Sizsiniz'de jüri koltuğunda olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA