Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ünlülerin hayranlarıyla evlenme kafası

Eskiden anneler çocuklarına verirdi bu öğüdü; 'Seni senden çok seveni bul' derlerdi. Tarkan ve Sinan Özen'in kafası da bu olsa gerek! Bakınız; ilişki tercihlerinde pişti oldular. İkisi de konserleri sırasında tanışıyor ve ona hayran olan kadınla nikah masasına oturuyor. Bu durum, magazin kulislerinde büyük ses getirdi. Tarkan'ın evlenmesine şaşıranlar, duruma yavaş yavaş alışmaya başlamışken; Sinan Özen de geçtiğimiz pazar günü GÜNAYDIN'da çıkan röportajında Oğuzhan Toracı'ya aynı açıklamayı yaptı.

SENİ, SENDEN DAHA ÇOK SEVER
Neyse ki bu durum Hollywood'da da yaşanıyor, aynı kafayı yaşayan ünlülerimiz var; Jessica Alba'dan Tom Curise'a, Elvis Presley'den Matt Damon'a kadar birçok ünlü hayranlarıyla evlenmiş, ilişkilerinde yılları devirmişler. (Alba, 'Fantastic Four' filminin çekimleri sırasında tanıştığı hayranı Cash Warren'la 2008 yılında evlendi. Elvis Presley, 24 yaşındayken tanıştığında 14 yaşında olan hayranı Priscilla ile 7 yıl sonra evlendi ama Priscilla beş yıl sonra onu aldatınca, evlilikleri bitti. Matt Damon, 2003 yılında Miami'de bir barda tanıştığı Luciana Bozan Barroso ile 2005'te evlendi. Hayranı Katie Holmes'la evli olan Tom Cruise, Suri adında bir kızları olan eşinden dört yıl önce ayrıldı.) Peki bu ilişki kafası nasıl bir şey; hiç düşündünüz mü? Seni senden daha çok seven, saç telinden ses tonuna hayran biri ile ilişki nasıl olur? Seni mutlu etmek için yüksek dozda efor sarf eder. En ufak hatanı, kusurunu görmez. Geçmişindeki defolara takılmaz; onun gözünde hep mükemmelsindir. O seni vitrindeki en değerli biblo bebek gibi gözünden bile sakınır. Peki ya sonra? Hollywood'dakiler ne kadar uzun süreli ilişkiler yaşasa da, bir gün o pespembe rüyadan uyanmışlar çünkü tahammülsüzlük başlamış. Yani önceden hayranıyken, sonra topuklayıp kaçan olmuşlar. Aman Mert sus, söyleme böyle şeyler diyorum kendime kendime de durum böyle!

İLİŞKİLERDEKİ YENİ KAVGA SEBEBİ
Ebru Şallı'nın 'Erkeklerin kas yapma hırsı evlilik bitirir' uyarısı ne kadar da yerli yerinde. Erkekler kas yaparken kendini kaybediyor. O vücudu yapacağım hırsıyla agresifleşiyorlar. Hatta bu yüzden boşananlar var; biliyorum. Bu durum, şu anda vücuduna kafayı takan erkeklerin dünyasında yaşanıyor. Hatta kendi vücutlarına olan saplantıları yetmiyormuş gibi eşlerine de baskı yapıyorlar. Mesela ayrılık aşamasındaki bir çift tanıyorum. Erkeğimiz kıza sürekli 'Çok yiyorsun, çok yağlı besleniyorsun, gözün doymuyor' diyerek yemeiçme biçimini eleştiriyor. Kızımız da, erkeğinin yanında ağzına lokma koymamaya başlıyor, bütün yeme sistemi erkeği ile senkronize oluyor. Sonra erkek başka bir takıntısıyla kızı darlıyor; 'Spora neden gitmiyorsun?', 'Bak bacakların kalınlaştı, kilo mu aldın sen?' deyip bu sefer de bedenine hükmetmeye çalışıyor. Kızımız da dayanamayıp adamı terk etme noktasına geliyor. Anlayacağınız; bu durum, spor bağımlısı erkeklerin genelinde yaşanıyor.

ESKİLERİNİZİ BU KUMBARAYA ATIN
Şişli Belediyesi'nin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün uygulaması olan kullanılmış giysi-ayakkabı kumbarası, Topağacı'nın tam ortasında duruyor, tam da evimin önünde. Uygulamayı sevdim; eskilerin geri dönüşümü için harika fikir. Ancak henüz içine kıyafet atanını göremedim. Hazır yaz da gelmişken, yazlık kışlık yapıp kıyafetlerinizi ayıklayacakken; şu kumbaranın içine eskilerinizi de atıverin ya da kimsesiz çocuklara, ihtiyacı olanlara gönderin... Gardırop detoksunun tam zamanı...

LAMBO'NUN GAZINA MI GELDİN YAĞMUR?
Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, yılan hikayesine dönen, sahipsiz Lamborghini haberleri yüzünden gaza gelmiş, hırsından 2 milyon 700 bini düşünmeden ödemiş olsa gerek... Eğer bu haberler çıkmasaydı, biri 'Bu, galerinin ödünç otomobili' açıklamasını yapmasaydı; Sarıoğlu belki de sadece test sürüşü için kullanacak, hevesini alıp iade edecekti. Öyle olmadı işte ve ruhsatını alıp ele güne karşı şovlarını yaptılar. Ne gerek var Yağmur! Birkaç ay sonra hevesin de kalmayacak, satmak isteyeceksin, araban değerinin çok altına gidecek, bir de galerilerde satışını bekleyeceksin! Hem İstanbul sokakları bu lüks oyuncak için hiç elverişli de değil. Ben o paraya sana bir yatırım planı çizerdim; inan daha fiyakalı olurdun. Ah insanlar, şu lüks yatırımları için bir danışman tutsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA