Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gıybet masalarında konuşulanlar

İrem Derici'nin son zamanlardaki atarlı çıkışlarının hastasıyım. Magazini güzel kullanıyor, kendisinden bahsettirecek çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.
Birçoğumuzun düşünerek konuşacağı yerlerde, o hesapsız kitapsız bir şekilde açıklamalar yapıyor. Buraya kadar her şey normal; yeni bir albüm, söylemlerinin manşete renk katacak cazibede olması vs... G Zone'a yaptığı açıklamada da; "Gıybet masalarının bir numaralı mevzusu benim" demiş...
Henüz İrem'in şarkısını dinlemedim, vakıf değilim. Belki de Türkçe müzikle çok işim yok ondandır. Ancak bazı şarkılar vardır ki siz istemeseniz de gittiğiniz her mekanda çalınır, sokakta yanınızdan geçen mahalleli mırıldanır, arkadaşlarınızın otomobilinde son ses dinlenir. Dolayısıyla bünyeniz istem dışı o parçaya alışır, sözleri aklınıza kazınır ve haliyle gıybet masalarının mevzusu da; sözü ve bestesi ile o şarkı ve sahibi olur. yürü be irem Peki bizim diyarlardaki gıybet masalarında hangi sanatçılar konuşuluyor?
İlk sırada 'Bağdat' parçası ile Ayla Çelik var. Özellikle cemiyet kadınlarının vazgeçilmezi oldu; gittikleri mekanlarda istek parça olarak DJ'lere bu şarkıyı çaldırmanın peşindeler.
Ozan Doğulu'nun albümünde yer alan, Gülden Mutlu ve Bahadır Tatlıöz'ün düet yaptığı 'Uzun Lafın Kısası' da Türkçe çalınmayan gece kulüplerinde bile art arda çalınıyor.
Simge'nin 'Yankı'sı da tüm kışın rehavetini attırıyor.
Bu satırları okuduktan sonra İrem bana kızabilirsin, kızma! Senin yaptığın bu açıklamalar magazine renk katıyor, 'Televole' zamanlarındaki ünlülerin tavırlarına benziyor. Ee böylelikle bu satırlar yazılıyor. Yürü be İrem!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA