Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Türk aktörün bir fotoğrafı 500 EURO ediyor

Cemiyet hayatında davet ve organizasyonlara imza atan Sitare Akdilek ile geçtiğimiz günlerde Zorlu Center'da karşılaştık. Yine güne hızlı başlamıştı. "Aman Allah'ım, nasıl hep pozitif ve enerjiksin Sitare; helal olsun!" dediğimde, Temmuz ayında Cannes'a gidip insan detoksu yapacağını söyledi. Uzaklaşmak, sakinleşmek, huzur bulmak, insanlardan arınmak... Ben de Sitare'yi dinledim ve kendimi, sezon açılmadan Mikonos'a attım. Henüz direkt uçuşlar başlamadığı için adaya Atina aktarmalı gittik. Etrafta hiç Türk yok, turist sayısı az... Yunanistan'daki grevden ötürü feribot seferleri de yapılmıyor. Sokaklar sakin, restoranlar tenha... Bu tarihte yaz yoğunluğu başlarmış ancak bu sene birkaç hafta ileri sarkmış.

ATİNA'DA FOTOĞRAFLAMIŞ
Mikonos tatilime Melisa isimli bir arkadaşım eşlik ediyor. Kendisi Cannes'da yaşıyor; yazları da Mikonos ve Atina'da takılıyor. Melisa bir paparazzi; ünlü yıldızların kırmızı halı pozlarını, partilerdeki hallerini fotoğraflıyor. Melisa, bir süre önce Atina'daki bir mekanda bir Türk jönün fotoğrafını çekiyor. Bu isim, Arap dünyasında nam salan Murat Yıldırım... Melisa, Yıldırım'ın arkadaşlarıyla yemek yerken çektiği fotoğraflarını Arap dergilerine 500 Euro'ya satıyor. Ardından Cannes Film Festivali'nde Kendall Jenner'ı çekiyor. Genç modelin Bollywood yapımcılarıyla yaptığı film görüşmesinin karelerini, yine aynı fiyata ajanslara satıyor. Anlayacağınız, Türk ünlülerinin fotoğraflarını Arap dünyasına, Hollywood yıldızlarını ise dünyaya pazarlıyor. Fotoğraf başı 500 Euro, iyi rakam değil mi...

MIKONOS-IBIZA REKABETİ
Ulaşılabilir lüksün hastasıyım... Bu yaz korkutmayan rakamlara hayallerinin sınırlarını zorlamak ve partilerde coşmak isteyen Türk gezginler, Ibiza'ya çıkarma yapacak. Bugüne kadar bazı tatil noktaları hep hayaldi bizim için... Rüya adası Ibiza da bu noktalardan biriydi. Bu yaz Jolly Tur'la 549 Euro'dan başlayan fiyatlarla Ibiza'ya gitmek mümkün. Perşembe-pazar arası bu rotayı değerlendirin derim. Anlaşılan, bu yaz Mikonos-Ibiza rekabeti yaşanacak. Gündüz partilerini sevenler Mikonos'tan vazgeçmezken, ünlü DJ'lerle sabaha kadar eğlenmek isteyenler soluğu Ibiza'da alacak.

2000 GENÇLERİNİ ANLAMANIZI SAĞLAYACAK UYGULAMA
Kendi gündemini yaratmak isteyen 2000 model gençlerin yeni şeyler öğrendiği, Türk işi bir fikir platformu keşfettim. Scorp; üniversite gençliğinin fikirlerini özgürce ifade ettiği, video paylaşımına odaklı yeni bir sözlük denemesi. 'Gençleri anlayamıyorum' diyenler, bu uygulamayla dünyayı onların gözünden görebilecek. Scorp kullanıcıları, belli kategorilerilerle ilgili yorumlarını, hazırladıkları videolarla paylaşıyor. Yeni bir kategori yaratıp tartışma platformu da oluşturabiliyorlar. Biz bunu lise ve üniversite yıllarında kurduğumuz kulüplerde, yüz yüze yapıyorduk. Bakalım bu platformun fenomenlerinin gelecek meslekleri ne olacak...

BU ŞARKININ SIRRI NE?
Şu aralar sosyal medya 'Günah Benim' isimli şarkıyla çalkalanıyor. 2015'te yayınlanan parça, yeni yeni popüler olmaya başladı. Eypio ve Burak King isimli yeni sosyal medya fenomenlerinin söylediği parça, tam 15 milyon tıklanmaya ulaştı. 'Benim' diyen sanatçının en sağlam hitini bile solladı yani. Arabesk-rap tadındaki şarkıyı baştan sona ezberlemesi zor ama kıyısından köşesinden yakalıyor insan. Parçanın sözleri ilginç: 'Günah benim, suç benim / Kurdum bırak bu düş benim / Bu kendime verdiğim rüşvetim / Dokunma elimde bir düşlerim var / Yazarım derdimi kendime / Kaderin benle bu derdi ne? / Fakir yar olmuyor zengine / Diyor davul bile dengi dengine.' Şarkının internette birçok versiyonu dolanıyor, mutlaka dinleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA