Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Her akıma ayak uyduranlar yapmayın

Bu yaz nelerden sıkıldım? Nelere burun kıvırdım merak ediyor musunuz? İşte o sıkıcı liste burada!
Siz de benim gibi 'Saçını topuz yapan erkeğe tahammülüm yok' diyenlerden misiniz? Cevabınız evetse, buyrun efendim yanı başıma! Bu yazın plaj erkekleri bir lastik tokayla, çok da uzun olmayan ibibik kıvamındaki saçlarını toplamaya bayılıyorlar... Orlando Bloom ya da Colin Farrel kafası yaşıyor olabilirler. Ama gençler olmuyor; minik topuzunuz ve birkaç günlük kirli sakalınızla hiç çekici görünmüyorsunuz. Hem yaz da bitiyor, az kaldı; vurun kafaya usturayı...

ADIM BAŞI PİLATES
Bodrum'da her plajın, otelin içinde açılan pilates akademilerinin hepsi iş yapıyor mu merak ediyorum. Yalıkavak-Türkbükü hattı spor eğitmenleri ile dolup taşıyor. Vücudunu esnetmek isteyen tatilciler yapmayın, etmeyin; masmavi sularda yüzmek varken kendinizi klimalı salonlara neden kapatırsınız hiç anlamam. Benim için pilates İstanbul sınırlarında yapılası. Burada keyifli akşam yürüyüşleri yapmak yarım saat yüzmek gayet yeterli. Hem bakın yazın son günlerine girmiş bulunmaktayız; siz tadını çıkarın deniz, kum, güneş üçlüsünün.
Bir de Bodrum'a gelip popüler mekanlar arası takılırken Nasıl da paparazziler bizi fotoğraflamış, deyip söylenen ünlüler de baydı beni! Yahu gelmişsin magazinin göbeğine, kendi ellerinle sunmuşsun bedenini paparazzilere; eee o zaman ne söylenirsin a be ünlü arkadaşım? Git uçsuz bucaksız yerlere, koylara, köylere... Bak Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftine; tüm yaz tatillerini Mikonos'da bilinmeyen plajlarda, gözden ırak, Türk'ten uzak yerlerde yaptılar, bir kez olsun yakalanmadılar.

SEN KİMSEN BİZE NE?
Ah en kıl olduğum insan tipi 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?'cular. Her birinin üst düzey ilişkileri var. Ya dayısı bakan ya da babası meclis gediklisi. O bir numaralı işadamının yakın dostu. Bu insanın mekanlara rezervasyon yaptırırken ya da kendisini tanıtırken yakınlığı olduğu insanlardan bahsetmesi çok sıkıcı çok! Kimsen kimsin, bize ne! Ama seviyoruz işte; ben Ankara'da yaşarken de vardı bu kafa. Gece hayatında gezmenin raconu gibiydi. Bakan çocuğu, yeğeni o; first class davranın halleri. Ama diyorum ya, gülünç oluyorsunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA