Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bavul bavul kıyafetle Burning Man’e!

Önümüzdeki günlerde magazin eklerinin manşetlerini, ünlülerin Burning Man Festivali'ndeki fotoğrafları süsleyecek. Dünyanın en çılgın festivali Burning Man, Nevada'nın Black Rock çölünde gerçekleşiyor ve her yıl yaklaşık 70 bin kişiyi ağırlıyor.
Festivale bu yıl, Türkiye'den Ayşe Hatun Önal, Şeyma Subaşı, tasarımcı ikizler Raisa- Vanessa Sason, Eliz Sakuçoğlu ve Oğulcan Engin gibi isimler de katılacak.
Yüzlerce Türk, bir hafta süren ve dünyanın dört bir yanından katılımcıların sıra dışı kıyafetleri ile boy gösterdiği organizasyon için hazırlıklarını hızlandırdı. Bavul bavul kıyafetle Nevada'nın yolunu tutanlar, karavan hayatı yaşayıp bu çılgın çöl eğlencesinin bir parçası olacak. Burning Man'e gidecek isimlerin, sosyal medyada inanılmaz paylaşımlar yapacağına eminim.
Müzik, dans, ateş ve ışık şovlarının 7/24 devam ettiği festival için hazırlanan 15-20 metrelik dev heykeller de büyüleyici bir manzara sunuyor. Katılımcıların genellikle deri ve kürklü kıyafetleri tercih ettiği festivalde kostümsüz dolaşmak yasak!
Bakalım bizim Türkler, nasıl fark yaratacak. Merakla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA