Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Megastar ve Mega yenge aynı modacıdan giyiniyor

Ah bir Tarkan fırtınasıdır almış başını gidiyor... Açıkhava konserine gitmeyeni ayıplıyorlar. Ben de dayanamadım; geçtiğimiz cuma akşamı Tarkan'ın konser kostümlerinin tasarımcısı Gülnur Güneş'i taktım koluma, kuruldum protokolün afili koltuklarına... Açıkhava'yı üst üste binlerce insanla, yedi gece dolduran başkası varsa hodri meydan desin!
Yok! Ancak eşe-dosta davetiye dağıtarak doldururlar, onları da kaale almıyoruz; haksız mıyım sevgili okurum.
Neyse, hafif popçularımızı iğneledikten sonra konumuza dönelim...

YAŞA BE TARKAN!
Benim bu geceyle ilgili dikkatimi çeken detay; Tarkan'ın genç bir tasarımcıyla el ele yürümesi ve fark yaratması. Genç tasarımcı Gülnur Güneş, aslen kadın modasına yön veriyor. Erkeğe bugüne kadar el atmamıştı; ta ki Tarkan kapısını çalana kadar. Tarkan'ın düğününde tanışıp kaynaşan ikili, ardından yakın arkadaş olmuş belli ki... İlk önce eşi Pınar Dilek, Gülnur'un tasarımlarını giymeye başlamış, ardından Megastar Tarkan. Anlayacağınız karı-koca zevkle kendilerini Gülnur'a emanet etmişler. 'Ahde Vefa' konseptine uygun işlemeli smokinlerinden ben bordo olanına bayıldım. Tarkan'ın hal ve tavrına, albümün ahengine cuk oturmuş. Hele ki bizim gibi gazino kültürünü bilmeyen gençlere naftalin kokulu anlar yaşatarak alaturkanın dibine vurduruyor. Neyse ben Tarkan'ın genç tasarımcılarla yürüme kafasını, risk almasını çok sevdim.
Yaşa be Tarkan! Bravo Gülnur Güneş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA