Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bayram boyunca İstanbul’da olanlar nasıl vakit geçirmeli?

Bayramda İstanbul'da kalınca yapılacaklar için bir liste hazırladım. Akmerkez'de eğlenceli mağazacılık anlayışı ile açılan Wepublic'de Wuhuu kaydırağından kayıp alışveriş yapabilirim. Paris'teki tasarım mağazası Colette'ten esinlenerek yaratılan WaterBar'da soluklanıp etrafı dikizleyebilirim. Tasarım ürünlerle aram pek iyi değildir ama bol bol fotoğraflarını çekip sosyal medya hesaplarımdan paylaşabilirim. Erkek katı olarak adlandırılan Şehrin Kaotik Sokakları'nda erkek dünyasındaki son gelişmeleri, kılıkları kıyafetleri deneyebilirim. Eee madem kendi kendimize takılıyoruz, koca şehir İstanbul'da boş sokakların tadını çıkarabilir, hazır kimseler etrafta yokken bu sürede daha sıkı, daha fit olabilir, yürüyüp şehrin bilinmeyen sokaklarını keşfedebilir, hatta yolumuz İstanbul Modern'e düşerse 109 sanatçının 193 çalışmasını sanatseverle buluşturan 'Sanatçı ve Zamanı' sergisinde ruhumuza bir doz sanat enjekte edebiliriz.
Peki şehirde tatil kafasının olmazsa olmazı SPA ve masaj terapileri ne olacak? Gidin, kendinizi şımartın; bundan ala bayram sefası mı olur a be dostlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA