Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Milano’dan aklımda kalanlar

Prada defilesinde gördüğümüz mikro şort ve etekler, yeni bir trendin habercisi. Bu kadar kısa şortlar giyecekseniz, şimdiden bol bol bacak antrenmanı yapın kızlar!
Hadise ve kardeşi Derya Açıkgöz de Milano'daydı. Birkaç defile izleyip geri döndüler. Ayaküstü lafladığımızda, Derya'nın İstanbul Moda Haftası'na hazırlandığını öğrendim. Büyük heyecan yaşıyordu.
Anna Dello Russo'nun her defileye başka kıyafetle katılmasına şaştım kaldım. Bu ne enerji yahu; Anna'nın günde beş ayrı kişiye dönüşmesi alkışı hak ediyor canlarım.
Milano'da bir tek Kardashianlar yoktu ama onların yerine Lübnanlı Kardashianlar olarak tanınan Abdel Aziz kardeşler vardı. Her defilede, partide boy gösterdiler.
Moda haftasında kimse diyette değildi; bol bol makarna ve pizza tüketildi. Ne de olsa defileden defileye koştururken her gün en az 10 bin adım atılıyordu. Karbonhidrat almadan o defileler çıkarılamazdı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA