Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kocama çip taktım kafam rahat!

Teknolojik gelişmelerden ilişkiler de nasibini alıyor elbet...
Kimisi kocasına çip takıp onu adım adım takip ediyor, kimisi de boşanma sebebi olarak oyun konsollarını gösteriyor. İşte karşınızda teknolojinin etkisi altındaki ilişkilerdeki son durum...
Cemiyetin krem dö la krem kadınlarının, güven sorununa bulduğu dijital çözüm Life 360 isimli aplikasyon. Göz önündeki çiftlerin en büyük sorunu güven ne de olsa... Belki de yüzyılın vebası bu... Hemen hemen her kadın 'Sevdiceğime hiç güvenemiyorum' diyor. Kocası 'Evdeyim' dese, fotoğraf göndermesini istiyor. 'Toplantıdayım' dese Facetime yapıp canlı bağlantı kurmak istiyorlar. Ve bu aplikasyon sayesinde kocalarını adım adım izliyorlar.
Bu aplikasyonun bir diğer özelliği; eşinizin şarjının ne kadar kaldığını da görebilmeniz.
En büyük yalandır, 'Şarjım bitti sevgilim, telefonum kapandı...' Artık bu bahane de, bu aplikasyonla tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor.
Life 360; 2008 yılından beri kullanılan, aile üyelerinin birbirleriyle konumlarını paylaşabildiği, gün boyu kolayca iletişim sağlayan konum tabanlı bir uygulama.
Kocasını, karısını an be an takibe almak isteyenlere tavsiye edilir canlarım.

ARALARINA KONSOL GİRDİ
Bir de oyun konsolları nedeniyle sonu gelen evlilikler ve ilişkiler var. Geçtiğimiz günlerde dertli bir kız arkadaşım dile geldi; kocasının bu bağımlılığına artık katlanamadığını, gün aşırı evde erkek erkeğe toplanıp oyun oynadıklarını söylüyor.
Hatta bu sebepten boşanmayı bile düşündüğünü belirtiyor.
"Ne hafta sonu programı kaldı, ne de romantik bir akşam yemeği... Cicim aylarından sonra yerimi oyun konsolu aldı" deyip "Ağlanacak halime gülüyorum artık" diye dert yanıyor. Eski zamanların kahvede tavla, okey oynayan erkekleri, bugün konsol sevdalısı oldu. Başlangıçta masum bir eğlence gibi görünse de, şimdilerde oyun konsolları ilişkilerin bitme sebebi olarak gösteriliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA