Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Keşfedilmemiş mekanlar

Bu haftam nasıl geçti, neler keşfettim ve deneyimledim; şöyle bir İstanbul turu atalım...
1- Suada'da Ayşe Hatun Önal'ın sahneye çıktığı bir geceye katıldım. Sahne enerjisine bayıldım, en kısa zamanda orkestralı canlı performans geceleri bekliyoruz kendisinden. Unutmadan; Ayşe, yaz boyunca Bodrum Yalıkavak'ta sahneye çıkacakmış.
2- Hande Subaşı da o gece Suada'da performans sergiledi. Kendisi artık oyunculuğa ara verip sahnelerin tozunu attırması gerektiğini söyledim. Sahnede hem göze, hem de kulağa hitap ediyorsun; artık bu işi tam teşekküllü yap Hande.
3- Teşvikiye'nin yenisi Kase 16, şu aralar semtin en popüleri. Adı üstünde seçtiğiniz kaselerin içinde lezzetli sunumları var. Mekanın sahipleri; Koç Üniversitesi mezunu iki genç kız, sohbetleri de şahane. Mutlaka uğrayın. Favori kasem ise Buddha.

YAŞAR SAHNELERDE
4- Levent'teki İş Kuleleri'nin hemen altında yer alan Agency'de Yaşar sahnedeydi. Adamın tek boş şarkısı yok, bir tanesi bile eskimiyor. Hepsini ezbere söylerken Yaşar'ı kulisinde de ziyaret ettim. İki hafta önce 'Şehir Yalnızlığı' ismini verdiği 12 şarkılık albümünü çıkarmış, hemen playlistime alıyorum. 'Yaşar'ı daha çok sahnelerde görmek istiyoruz' deyip kendisine 'Göbeğini de eritmelisin' gazı veriyorum. Unutmadan, Agency bu yaz Yalıkavak Marina'da şaşırtacakmış; pizza&music konsepti ile Bodrum'un en iyi pizzasını yiyecekmişiz.
5- Lucca'da Les Benjamins partisi vardı. 'Ne bu partinin amacı?' derken elime iş birliklerini anlatan tişörtler tutuşturdurlar. LuccaxLes Benjamins tişörtlerini Wepublic'de bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA