Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ünlü davet etmek out fenomen çağırmak in!

Davet sezonunu bitirdik; neyse ki Ramazan ayında açılışlara, partilere mola veriyoruz. Peki bugüne kadar ünlülerin gövde gösterisine şahit olduğumuz, lansmanlarda, davetlerde son durum ne? Türkiye'nin bilinen PR ve halkla ilişkiler şirketlerinin yetkililerinin dediğine göre artık ünlülerin gittiği geceler out olmuş. Daha çok influencer olarak tabir edilen ve dijital dünyada popüler olan, takipçisi bol youtuber, blog yazarları, Snapchat ve Instagram fenomenlerinin katılımı önem taşıyormuş.

HER AN ONLINE OLUYORLAR
Benim başıma da geldi. Katıldığım davette önüm arkam sağım solum ismini bile bilmediğim tiplerle doluydu. Alışmışım bugüne kadar sosyetiklerle, oyuncularla omuz omuza gecelere. Bu influencerlar ellerinde telefon her anlarını yayınlıyor, ayaküstü sohbet edip tanıştığınızda ise takipleşiyorsunuz. Mevzu da dijital projeler oluyor hali ile... Yeni nesil iletişimcilerin sosyal medya dünyasını ne denli ciddiye aldığını bir kez daha anladım. Peki bu süreçte en çok hangi dijital dünya kahramanları, markaların dikkatini çekiyor? İşte o isimler: Rüya Büyüktetik, Rachel Araz, Elvin Levinler, Billur Saatçi, Meriç Küçük ve Nil Ertürk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA