Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Çeşme’de merak uyandıran mekanlar

Hep Bodrum diyoruz ama biraz da yazlık komşumuz Çeşme'den haberler fısıldayayım size... Henüz gidemedim ama Çeşme'de mutlaka göreceğim iki mekan var...
İstanbul Akatlar'da açıldığı günden bu yana dünyanın en keyifli sokak lezzetlerini kendi yorumuyla sunan Dirty Hands, yaz boyu Çeşme Fly-Inn Beach'te olacak. Buradaki lezzetleri tatmayı çok istiyorum. Elle yenen lezzetlerin doyasıya tadını çıkarabildiğiniz Dirty Hands, sadece yemekleriyle değil kokteylleri, bar alanı ve canlı müzik performanslarıyla bu yazın en çok konuşulan ve merak uyandıran adreslerinden biri. Acaba bir günlüğüne kaçıp gitsem mi?
Hacımemiş Mahallesi'ndeki Momo, merak ettiğim Çeşme mekanları arasında... Geçen yıl açılan Momo, bu sezon da müdavimlerini peşinden sürüklüyor. Momo'da lezzetler İtalyan şef Lorenzo Pelleciha'ya, müzikler ise Miami rüzgarını arkasından getiren Cafer Palamut'a emanet.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA