Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yasak aşk hikayesi nasıl olurmuş görün

Yasak aşk haberlerine halen şaşırdığımız bir yüzyılda mıyız? Yok artık! Tasvip mi ediyorum? Hayır ama bu tarz hayatların içinde bulunup görmezlikten, duymazlıktan geliyorum itinayla. Yoksa hayat çekilmez olur biz sosyal hayat kelebekleri için... Geçtiğimiz günlerde Yalıkavak'ta bir mekanın barındayım. Birkaç adım ileride bir beyefendi, garson yollayıp beni yanına çağırtıyor.
'Allah allah nereden tanıyorum, derdi ne acaba?' derken, çok nazik bir şekilde yanına gidiyorum. Başlıyor alkollü kafayla incileri döküp saçmaya... "Biliyor musun, ben bir yıldır senin evli bir kız arkadaşınla beraberim" diyor. 'Nasıl yani!' dememe fırsat vermeden hikayeyi hızla anlatmaya başlıyor:
"Kocasından boşanacağını söyleyip beni oyaladı. Aynı yazlık sitede ev tuttuk, aynı tatil köyünde tatil yaptık, defalarca kaçamak yaptık, kocasının ruhu bile duymadı."
Ben şoktayım! Arkadaşımın mutlu evliliğinin büyüsünü kaybetmesine mi yanayım, kocasını boynuzlamasına mı! Yoksa bu adamın orada burada rahatlıkla konuşup arkadaşımın isimi zikretmesine mi...


'Affair'

SIRLARINIZI ANLATMAYIN
Genelde aldatan taraf erkektir gibi bir algı var ya, işte bu da yasak aşk mevzusunun başka bir boyutu. Bu olayı sizinle paylaşmamın sebebi, bir daha bana sırlarınızı anlatmanızı istemiyor olmam. Sizin yasak aşklarınızı ve kendinize bile itiraf edemediğiniz gerçeklerinizi bilmek istemiyorum. Kendi hayatımın trafiği bana fazlasıyla yetiyor. Neyse siz en iyisi, sıcak yaz günlerinde açın 'Affair'den bir bölüm izleyin de, yasak aşk hikayesi nasıl olurmuş görün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA