Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İp sandaletler, dansözlü partiler, alışveriş şenlikleri

Yalıkavak Zayo Beach, yeni neslin en çok partilediği mekan olmuş durumda; her gün başka bir sanatçı, playback performansı ile gençleri coşturuyor.
Ünlüler için de kolay para kazanma yöntemi; hem kurtarıcı, hem de cep doldurucu bir formül.
Ne sesin yoruluyor, ne de orkestra derdin var. Tek başına gidiyor, 45 dakika 'Haydi kop kop, Bodrum dans et' diyorsun, sonra atlayıp bir başka plajı hareketlendirmeye gidiyorsun.
Türkbükü'nde de bu işi tutturan Çilek'çiler gece-gündüz kalabalık.
Nargile ve dansöz ikilisi olmazsa olmaz! Güneş altında göbek atıp gerdan kırmak da, nargile tüttürmek de zor zanaat. Ama gençlik işte, enerji tavan. Hatta yabancı dans hocaları da bu işi ekstraya çevirmiş, stüdyo derslerinden kazanamadıkları paracıkları plaj partilerinden kazanıyorlarmış.
Sağlığına daha düşkün orta yaş insanı için de fırsatlar var.
Benim gibi kalori hesabı yapanlar için Gölköy'deki Flamm'da yaşam koçu Doruk Güçlü'nün sağlıklı mönüsü servis ediliyor. Onun da lahmacunu, döneri ve mantısı var.
İstanbul'da sosyetiklerimizin, gündüz kuşağı hatunlarımızın katılmaktan hoşlandığı alışveriş şenlikleri de bol bol düzenleniyor Bodrum'da. Yalıkavak Marina'da ve Gölköy'deki Flamm'da geçtiğimiz günlerde alışveriş şenliği düzenlendi, yenileri de peşinden geliyor. Bu şenliklerde boy gösterebilir, bol bol Instagram'da paylaşabilir, plaj koleksiyonunuza yeni ciciler alabilirsiniz hanımlar.
Bu yazın olmazsa olmazı o ip sandaletler var ya; tüm moda uzmanları, guruları bangır bangır bağırıyor;
'Plaja inerken kadını, erkeği el yapımı ip sandaletlerden giysin' diye. O sandaletlerden bavuluna koymayanı tokatlıyorlar. Bu el emeği göz nuru sandaletlerin popüler iki markası var: Nomadic State of Mind ve Nomadic Republic. Benzer isme sahip olmaları bizim için bir şey ifade etmese de işin gerçeği şu: İki üretici arasında bir çatışma çıkmış. İlk üreteni, popüler olanı, tasarımda fark yaratanı, en çok ünlü ile reklam yapanı derken; plajlarda sandaletler arası rekabet var. Ben her iki markanın da farklı renklerde tasarımını giyiyorum. Siz de bu trende uymak istiyorsanız benim gibi yapın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA