Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

40 bin Euro’luk DJ’le öğlene kadar eğlence

Pazar miskinliğinize eşlik edecek mevzularla karşınızdayım. 40 bin Euro'luk DJ kim? Yunan adalarında kiminle selfie çektirmek için sıraya giriyorlar? Hadi başlıyoruz...

ST. TROPEZ DÜŞÜŞTE
Geçtiğimiz günlerde jet-set bir abimizle yemek masasına kurulmuşuz... En iyi partiler bu abimizden sorulur, en trend mekanları ilk o görür, nerede müzik festivali varsa ilk o gider... İstanbul'daki ev partilerini saymıyorum bile... Konu; bu yaz patlama yaşayan Mikonos'a geliyor. Bir zamanlar St. Tropez de aynı yükselişi yaşamıştı. Her yaz oradaki çılgın plaj partilerini, şampanya savaşlarını konuşurduk. Abimiz, "Son yıllarda St. Tropez düşüşe geçti. Bunun en büyük sebebiyse, Mikonos'un daha etnik, bohem ve daha cool olması" diyor. St. Tropez; kokoş, yüksek topuklu, lüks kıyafetler içinde salınan milyon dolarlık tiplerin adresiydi. Teknesi 50 metreden uzun olmayanlara burun kıvrılırdı. Kısaca, St. Tropez'de takılmak yürek isterdi. Ancak eğlencedeki o coşkulu devir bitti. Bunda; Burning Man ve Coachella gibi festivallerin, insanların daha salaş takılmalarının ve umursamaz tavırların yükselişinin etkisi var. Geçenlerde işlerim nedeniyle 48 saatliğine Mikonos'a gittim. Peki adada neler oldu? Aşağıda...


DJ Solomun

ADADAN SON NOTLAR
Adanın sahibesi ve yerlisi Eda Taşpınar, yine Scorpios'ta yalın ayak dans ediyordu. Tek başınaydı ve 'Kim ne der?' diye umursamıyordu. "30'larımın tadını çıkarıyorum, kendimle baş başayım. Buralar bana iyi geliyor" diyordu.
Lindsay Lohan da adada takılanlardandı. DJ Solomun'un performansı sırasında, arka masamda gündüzden kalma bikinisiyle çıplak ayak dans ediyordu. Lindsay de bir haftadır adadaymış.


Eda Taşpınar-Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı, ablasını koluna takıp bir kez daha Mikonos'a gelmişti. O da DJ Solomun'u izledi. Şeyma, Komşu'da da o kadar popüler ki, adım başı durduruluyor ve fotoğraf çektirmek zorunda kalıyor.
Solomun'un performansı sabaha karşı 03.30'da başlıyor, öğle saatlerine kadar devam ediyor. Ben uykusuzluktan gözlerim kapandığı için kendimi yatağa attım. Unutmadan, bu adamın kaşesi 40 bin Euro'ymuş. Vay anasını sayın okurlar! DJ mi olsam yoksa?
Adaya uçarken yine rötar kurbanı oldum tabii. O yüzden siz siz olun, uçuş sonrası plan ve programınızı yaparken rötarı hesaba katın.


St. Tropez'nin lüks eğlence anlayışı artık out.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA