Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Yeni ciciler bizi bekliyor

İlkbahar/yaz alışverişine çıkmadan önce, yeni sezondan en trendy parçalara bir göz atın. Tablo gibi elbiseler ve bluzlar, şallar ve mini çantalar bu yıl çok popüler olacak

İndirim dönemi yavaş yavaş sona eriyor. Hâlâ zamansız parçalar satın alıp bir sonraki sezona yatırım yapmadıysanız, son günleri değerlendirmek için elinizi çabuk tutun. Bu sırada da yeni koleksiyonların cazibesine kapılmadan önce, hazırladığım stil sahibi ögeler listesine de göz atmanızı öneriyorum.
Keyifli alışverişler...

SANATI GİYİYORUZ
Duvarlarınızı süsleyen tablolar bir kenara, sanat artık üzerinizde... Yeni sezona damgasını vuracak sanat eseri elbiseler; benim de çok sevdiklerim arasında. Bu desenlerle, bir sanat galerisine gitmenize gerek yok. Hem işte, hem de akşam bir davette şık ve sıra dışı görüneceğiniz kesin.

ŞAL DETAYI HER YERDE
Hırka, manto, elbise, hatta jean'inizi tamamlayabileceğiniz şallar; uzun bir süre daha gündemde kalacak.
Şalınızı; düz beyaz tişörtünüzü renklendirmek için kullanabilir, bileğinizde, çanta askısında ve hatta belinizde kuşak olarak değerlendirebilirsiniz. Her şekli çok moda.

MİNİ ÇANTA
Büyük çantalar, tekrar moda olacağı güne kadar dolabınızın bir köşesine gidiyor, bu sezon mini çantalar kolunuzdaki yerini alıyor. Mini çantanızın modeli ne olursa olsun, tercihinizi minimalist çizgilerden yana kullanın.

DERİ AKSESU VAR
Deri; birkaç sezondur, irili ufaklı pek çok parçayla hayatımızda.
Bu sezon yıllar öncesine dönüyor ve yeniden hayatımıza giren başka bir deri detayla karşılaşıyoruz: Deri kolyeler, tekrar revaçta. Sezon alışverişine çıktığınızda mutlaka bir tane edinmenizi tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA