Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İddiasız ama iddialı kadınların yazı

Bu sezonun trendlerinden biri; baştan ayağa beyaz giyinmek. Sadelik ve doğallık, son dönemin anahtar kelimeleriyken, bu akım beyaz tasarımları da ön plana çıkarıyor. Güneşin enerjik sarısı, gök ve denizin pırıl pırıl mavisi; beyazlar içindeki kadınlara eşlik ediyor. Bu arada kombinasyonunuza biraz mavi, biraz sarı karıştırmak serbest. Aslında altın sarıları, bronz ve toprak tonları, gündüz hasır, gece ise inci detayları beyaz kıyafetlerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Yalın ve özgür ruhlu kadınların tercihi beyaz tasarımları her markada görebilirsiniz. Bu durumda size düşen; yalnızca stilize etmek. İster püfür püfür elbiseniz, ister maskülen havadaki pantolon ve gömleğiniz, ister midi boy şortunuz ve düz tişörtünüz... Tercihiniz ne olursa olsun, bu sezon beyazla iddiasız görünerek iddialı oluyorsunuz! Unutmadan; bir beyaz gömlek, tişört ya da pantolon, gardıropların vazgeçilmezidir. Her desen ve her renkle kombine edebileceğiniz beyaz parçaları, alışveriş listenize dahil etmeyi ihmal etmeyin. Bizler, dijital kadınlarız. Bence bize 'dişitaller' diyebiliriz. Teknoloji ve renk trendlerini birleştirirsek, 2015'i beyaz teknoloji yılı ilan edebiliriz.

HASIR DETAYLAR
Yaza en çok hasır yakışır, tıpkı beyaz gibi. Özellikle beyaz kombinlerinizde, hasır çanta ya da şapkalara yer verirseniz, yaza en çok siz yakışırsınız! Yargıcı'da gördüğüm hasır şapkaya bayıldım. Sıradanmış gibi görünse de, benim için farklı. Çünkü hasır örgüsü ne kadar sıksa, havasını o kadar kaybediyor. Tabii, çok açık örgüler de hoş durmaz. Ancak bu tip orta sıklıkta örülmüş olanlar, hasır tasarımların hakkını veriyor ve çok daha hoş duruyor.

TREND OUT

'Pişti olmak' sözü trend out! Aslında durum olarak da trend out! Artık, arkadaşla aynı tişörtün giyildiği fotoğrafların paylaşıldığı, birlikte deli gibi dans edip eğlencenin dibine vurulduğu dönemler geri dönüyor. Cool takılma halinden uzaklaşıyoruz. Kopyacılığa karşı, samimiyete saygı diyoruz.
Plajda roman okumak out, mizah dergileri in!
Pareo mu? Yeter artık! Peki ya tül pantolon ve üstler... Güneşin altında, tüller içinde sıcaktan bayılmıyor musunuz?

STİL ZOOM


ATİYE

Şarkıcı Atiye; nerede, nasıl giyinmesi gerektiğini çok iyi biliyor. Vücudunu iyi tanıyor, onu doğru yönlendirmeyi biliyor. Vermek istediği imaj ve takipçilerinde oluşturduğu algı bire bir aynı, şaşmıyor. En sıradan gününde bile yaşı gibi genç, enerjik, şık, stil sahibi görünmeyi başarıyor. Bence en iyi giyinen, stil sahibi popçulardan biri o. Gardırobunu karıştırdığımda ve sohbetimizin her detayında bu gerçeğe şahit olurken, stilistine güvendiğine ancak kendi bildiğini de okumaktan geri kalmadığına şahit oldum. Aslında stilist ve kişi arasındaki diyalog tam da böyle olmalı diyor ve Atiye'nin üzerindeki beyaz parçaların marka ve fiyat bilgilerini paylaşıyorum. Pantolon Zeynep Tosun 980 TL., gömlek Zeynep Tosun 720 TL.

TAZE TAZE


Nicky Hilton'ın İngiltere'nin en varlıklı ailelerinden Rothschildler'in varisi James Rothschild ile Kensington Sarayı'nda evlendiğini duymayan yok sanırım. Peki, gelinliği kimin tasarladığı ve fiyatı hakkında bilginiz var mı? Valentino'nun kreatif direktörleri Maria Grazia Chiuri ve Pier Paolo Piccioli, gelinlik için altı ay çalışmış. Gelinliğin fiyatı ise 77 bin dolar, yani yaklaşık 205 bin TL.
Lady Gaga ve Beyonce'den sonra Katy Perry de H&M'in yüzü oluyor. Markanın çizgisi düşünülürse, Katy Perry çok uygun bir isim. Kampanya fotoğrafları henüz yayınlanmasa da, Katy Perry Instagram'da paylaştığı karelerle çalışmayla ilgili ipuçları veriyor.
Alexander Wang'in gelişinin ardından çıkan ilk Balenciaga parfümü olan Skin, parfümerilere geliyor. Bergamot, yeşil çay, zambak, soya fasulyesi notalarını tepe notalarında taşıyan parfüm, odunsu kokular sevenler için iyi bir seçenek olabilir.
Ankara'daki alışveriş merkezi ve mağaza müdürlerinin talebi üzerine Ankara Alışveriş Festivali, 29 Ağustos- 13 Eylül tarihine ertelendi. Dört yıldır düzenlenen festival, bu yıl siyasi, ekonomik ve sosyal nedenlerden dolayı bu tarihlerde yapılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA