Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sezonun baştan çıkarıcı rengi: Marsala

Bordo yeniden yorumlanıyor ve inanılmaz çekici bir tonla karşımıza çıkıyor... Kahveye bakan, soluk tondaki marsala bordosuyla bulunduğunuz ortamın istisnasız en baştan çıkarıcı kadını oluyorsunuz. Özellikle barok stildeki tasarımlara yakışan, biraz da gotik havası olan marsala bordosu, gündüz ya da gece kullanımlarında ideal. Neredeyse tüm markaların ve tasarımcıların koleksiyonlarında bulunan sezonun en trendy rengi marsala bordosunu, yalnızca kıyafetlerinizde değil; dudaklarınız ve tırnaklarınızda da kullanabilirsiniz. Ünlü isimlerin ve stil ikonların tercihi marsala bordosu bakın daha çok hangi parçalarda, nasıl kullanılıyor? İşte size stil ve alışveriş tüyoları...

GİZEMLİ VE SEKSİ
Marsala bordosu alışılagelmiş renk kartelasında yepyeni bir soluk. Cut out kesimli elbiselere gizem katan bu tonla, çekici olmakla kalmayıp seksi de görünebilirsiniz. Bence, yeni sezon davetlerinde istisnasız renk seçeneğiniz bu olsun. Bu tondaki elbisenizin hakkını vermek için dikkat etmeniz gereken kullanım detayı ise; jilet gibi saçlar, renklendirilmemiş soluk ten, tek başına dumanlı göz makyajı ya da yine tek başına marsala bordosu tonundaki ruj. Ayrıca makyajda nude tonlar da doğru tercih olacaktır. Aslında vampir kadın imajını hatırlamak tam da yerinde olacak!

DETAYLARLA GÖZE ÇARPIN
Marsala bordosu, süetle birleştiğinde inanılmaz havalı duruyor. Özellikle bu materyal ve renkteki ankle, yani midi boy botlarla göz dolduracaksınız. Hatta trendler dahilindeki, diz üstü marsala bordosu bir çizmenin hayalini kurabiliyor musunuz? Ayrıca, dirseğinizin biraz üstünde biten deri eldivenlerle detayda dikkat çeken, öncelikli göze çarpan 'o kadın' olacağınız net. Bu renge olan yatırımınızı çantadan yana kullanırsanız, haftanın yedi günü trendy görüneceksiniz.

ULAŞILMAZ LÜKS
Tüyler bazı tasarımlarda sevimli mizah sergilerken, bazı tasarımlara lüks ve ulaşılmaz bir hava katıyor. Tüylü ceketler ise marsala bordosuyla, tüm renkleri solluyor, lüksün tavan yaptığı bir parça olarak gardırobunuza ihtişam katıyor.

TAZE TAZE

Merakla beklenen Balmain koleksiyonu, H&M iş birliğiyle 5 Kasım'da Türkiye'de olacakmış! n Omega, iki hafta sonra vizyona girecek olan 24. James Bond filmine özel saat tasarlamış. Reklam yüzü ise 'Moneypenny' rolündeki Naomie Harris olmuş.

Michael Kors'un Holiday 2015 makyaj koleksiyonunun yüzü Karnen Pedura olmuş. Kampanya fotoğrafları ise ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino tarafından çekilmiş.

Mudo FTS64 yeni sezonda, Hande Çokrak imzalı Maid in Love markasıyla ikinci kapsül koleksiyonunu oluşturmuş.

Ebru Şallı, Koton için kapsül koleksiyon hazırlamış. Ebru Şallı Loves Koton Sport adlı koleksiyon, farklı spor dallarına yönelik 48 parçadan oluşuyormuş.

BLAKE LİVELY

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Blake Lively, üzerindeki marsala bordosu tonlarındaki püskül detaylı deri ceketi ve aynı tondaki sneaker'larıyla spor şıklığı tam anlamıyla göz önüne sermiş. Marsala bordosunu gece davetlerinde bolca kullandığını, Blake'in stiline bayılan tüm kadınlar hatırlayacaklardır. Gündüz kullanımına ise ilk kez rastladığımız bu kombinasyonu eminim siz de benim gibi çok sevmişsinizdir. Sneaker'larının leopar detayı ise, konumuz olan trend renk marsala bordosuyla inanılmaz iyi durmuş.

TREND IN-OUT

Bu sezon canlı renklerden uzak duruyor, kış büyüsünü üzerinizde taşıyorsunuz.
Kırçıllı tonları hayatınızdan çıkarıyor, tek düze renklerle kendinizi vurguluyorsunuz.
Ayrıca blok renkler de trend out olma yolunda!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA