Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İllüzyonist kadınlar sokakta

Birkaç sezondur trendler arasında yer alan karelere yeni bir yorum ekleniyor. Bu sezon kareler küçülüyor ve pötikare desenler yıllar sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Fazla kilolarından şikayet edenler, geniş kareler yerine pötikare deseni tercih edebilir. İllüzyon etkisi yaratan pötikareler, kafa karıştıracak ve kimse fazla kilolarınızla ilgili yorum yapamayacak. Özellikle kaban ve ceketlerimizde mutlaka pötikarelere büründüğümüzü unutmayın!

GİYDİM ÇIKTIM: Jean'ler ve deri pantolonlarla tamamlandığında spor bir şıklık sunan ceketler; hem gündüz, hem de gece kullanımı için çok uygun. Eğer bir cekete ihtiyacınız varsa, pötikare desenli olanlarına birçok markada rastlayabilirsiniz. Görünümünüze lüks bir hava katmak istiyorsanız, yakanıza kürk iliştirebilirsiniz. Şahane duracağının garantisini verebilirim.

BÜYÜK VE HAVALI:'Karelere kafayı taktım, fazla kilo sorunum olduğunu da düşünmüyorum' diyorsanız, büyük desenler sizin için biçilmiş kaftan. Büyük karelerin çok havalı durduğu kesin...

'BEN BURADAYIM' DEYİN: Pötikare desenlerin ve monokromun illüzyon etkisine biraz farklılık katmak istiyorsanız, üzerinizdeki diğer parçaları 'Ben buradayım!' diyen renklerden seçebilirsiniz. Veya direkt canlı renklerdeki kareleri tercih edebilirsiniz. Ben Miu Miu'nun kırmızı- siyah-beyaz mantosuna ba-yıl-dım! Birçok markada benzer tasarımları bulabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA