Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Roberto Cavalli'den yeni parfüm geldi: Essenza. Roberto Cavalli Essenza, jenerasyonunun en yetenekli parfümörlerinden biri olan Louise Turner tarafından dizayn edilmiş. Roberto Cavalli dünyasıyla ilgili engin bilgisi sayesinde, vahşilik ve sofistikeliğin mükemmel dengesini dikkat çekici bir şekilde kuran, büyüleyici bir oryantal floral koku distile etmiş.
Bu kızı tanıdınız mı? Evet, o yeni bir 'It Girl'. Jude Law'ın 15 yaşındaki kızı Iris Law, Illustrated People'ın kampanyasında yer alarak, mankenliğe ilk adımını attı. Tabii Iris'in bu kararına pek şaşırmadım... Çünkü vaftiz annesi Kate Moss!
Gizia Gate tasarımcılarının yeni yıla özel olarak tasarladığı gold temalı parçalardan oluşan Gold by Gizia Gate sergisinde harika parçalar var. Sergiyi 4 Ocak'a kadar Nişantaşı Gizia Gate'te ziyaret edebilirsiniz.
Louis Vuitton, LV &Me mücevher koleksiyonu ile; istediğiniz harfleri seçerek kendi küpe, kolye ve bileziklerinizi yaratma şansı veriyor. Yeni tanıtılan koleksiyonda yer alan #, @ ve & işaretleri ayrıca dikkat çekici.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA