Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kayak pistlerinde renk cümbüşü var

Kayak mevsimi çoktan açıldı. Hatta bugünlerde şehir merkezlerinde bile kalın giysilere, kar botlarına ihtiyaç duyuyoruz çünkü her yerde kar var! İster kayak merkezinde, ister şehirde olsun, beyaz fonun parlayan yıldızı olmak çok da zor değil aslında.
2016 kışında siyah ve gri klişesinden kurtuluyor, renk cümbüşüne dahil oluyoruz.
İşte bu yılın kayak trendleri ve alışveriş tüyoları...
YELEK ŞART: Hem kadın, hem de erkeklerde formlar daralıyor.
Trendy görünüm için bol kesimlerden uzak durmanız gerekiyor.
Ayrıca hareket alanınızı kısıtlayan uzun montlar da out. Kayak yaparken havanın ılık olabileceğini de hesaba katarsak, bir yelek almanız kaçınılmaz oluyor. Kürk detaylı yeleklerle trendy bir görünüm yakalayabilirsiniz.
Unutmadan; tulumun çoktan trend out olduğunu hatırlatır, parçalara yatırım yapmanızı öneririm.
KISA BOTLAR: Sezonun trendleri arasında yer alan ankle botlar, yani bilekte biten modeller; kayak pistlerinde de kendini gösteriyor. Uzun botlar yerine bilekte bitenleri tercih ederseniz, havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle neon renkler çok moda.
AYNA AYNA: Aynalı kar gözlükleri, uzun süredir gündemde değildi. Ancak aynalılar sezona hızlı giriyor ve yeniden trendler arasındaki yerini alıyor.
Yani gardırobunuzun arka bölümlerinde sakladığınız bu gözlükleri tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tabii renkli camlı kar gözlükleri de diğer bir seçenek. Size bir tüyo; renk karmaşası içinde kaybolmamaya, çok renkli bir parçayı yalnızca bir yerde patlatmaya dikkat edin.
İŞLEVSEL ELDİVEN: Kayağa giderken eldiven seçimi önemli bir detay. Telefonunuza bakmak ya da sosyal medyada paylaşımlarda bulunmak için sürekli eldiveninizi takıp çıkarmak zahmetli olabilir. Dokunmatik eldivenler, bu sorunun en iyi çözümü.

Erciyes'te bir otel açılışına katılan Nazlı Goldenberg ve Gül Gölge Saygı, kayak pistinin keyfini çıkarmış gibi görünüyor. Kıyafet tercihlerine gelecek olursak... İki ünlü ismin de sıkı bir trend takipçisi olduğunu görebilirsiniz. Bembeyaz pistte birer yıldız gibi parladıklarına şüphe yok. Siz de onlar gibi renkli bir stil yakalayabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA