Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Annenizi çiçekler ve kalplerle sevindirin

Kimimiz güzel giyinmeyi annemizden öğrendik, kimimiz de annemizin stilistliğini üstlendik. Bazılarımız ise annemizle tamamen ayrı tellerden çaldık! Moda konusunda annemizle nasıl bir diyalogumuz olursa olsun, Anneler Günü'nde ona hediye edeceğiniz stil sahibi bir parçaya bayılacağı kesin. Elbise, ayakkabı, çanta veya gözlük; tercihiniz ne olursa olsun, hediyenizi çiçekli-kalpli bir kutuyla veya notla ona vermek çok güzel olacaktır. İşte Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri...

GÖSTERİŞLİ ELBİSE:
Küçük desenlerin modası çoktan geçti. Son iki sezondur hemen her markada rastladığımız iri desenler çok moda. Hem kendiniz, hem de anneniz için büyük desenli kıyafet ve aksesuvarları tercih edebilirsiniz. Bahar ruhunu yansıtan, gösterişli ve iri çiçekli bir elbiseye kim bayılmaz ki!

KALP YERİNİ BULSUN:
Annenize her kıyafetiyle birlikte kullanabileceği bir broş hediye edebilirsiniz. Tabii ki küpe, kolye ya da yüzük gibi aksesuvarlar da hoş tercihler olabilir. Ancak göğsünde taşıyacağı çiçek ya da kalp tasarımlı bir broş çok anlamlı olacaktır. Son dönemde çok popüler olan saç aksesuvarlarına da göz atmalısınız. Yaza yaklaşırken, onun için kaliteli ve şık bir gözlük de seçebilirsiniz.

ARZU NESNESİ AYAKKABI:
Kaç çift ayakkabısı olursa olsun, hiçbir kadın yeni bir çifte hayır demez. Annenize ayakkabı hediye ederken, klasik modelleri bir tarafa bırakıp daha enerjik ve zarif modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Şık bir hediye kutusu yaptırmayı da unutmayın. Bazen ambalaj, içindekinden daha önemli olabiliyor.

GECEDEN GÜNDÜZE:
Hem gece, hem de gündüz kullanabileceği bir el çantası yani clutch, annenizin çok işine yarayacaktır. Bahara uygun olarak hasır ya da mantar detaylı bir model tercih edebilirsiniz. Böylece annenizin gardırobuna uzun vadede her ortamda kullanabileceği stil sahibi bir parça katmış olursunuz. Kalp aksesuvarlı clutch'lar ise tadından yenmez!

ÖZEL HİSSETSİN:
Annenize, kendisini özel hissedeceği iç çamaşırları hediye etmeyi hiç düşündünüz mü? Böylece ona genç ve enerjik bir kadın olduğunu hatırlatabilirsiniz. Ayrıca plaj sezonu yaklaşırken, ona bu sezon çok moda olan iri çiçek desenli bir mayo ya da bikini alabilirsiniz.

Stil Zoom
Tam bir prenses stiline sahip olan Nicky Hilton, anne olmak için gün sayıyor. Hamileliği boyunca zarif stilinden ödün vermeyen Hilton, bu yıl ilk kez bir anne adayı olarak Anneler Günü'nü kutlayacak. Sezonun trendi olan pastel tonlarını bir arada kullanan Hilton, her zamanki gibi çok şık ve zarif. Abartısız topuzu, yakası çiçek detaylı elbisesi ve hafif makyajı; stiline romantik bir hava katmış. Hilton'ın üzerindekileri nereden aldığına bakacak olursak... Elbisesi Valentino 995 dolar, ayakkabısı Christian Louboutin, çantası ise Bottega Veneta...

Taze Taze

Dolce&Gabbana ve İtalyan beyaz eşya markası Smeg, ortak bir çalışmaya imza atmış. Üstelik bu imzayı bir buzdolabının üzerine atmışlar! Yalnızca 100 adet üretilen ve fiyatı 30 bin Euro olan buzdolaplarının tamamı elde boyanmış. Zaten bu cihazların D&G ürünü olduğunu görür görmez anlıyorsunuz! Bu efsanevi buzdolabı, paraya kıyıp annesine ultra lüks bir hediye almak isteyenler için ideal bir alternatif olabilir. Sizin annenizi bilmem ama ben bu buzdolabını kullanmaya kıyamam.
Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, kızı Anja ile birlikte Michael Kors'un Anneler Günü koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Pamela Hanson'ın çektiği siyah-beyaz fotoğraflarda, Ambrosio ile kızı cupcake yaparken görülüyor. Markanın koleksiyonunda ise deri çantalardan altın sarısı saatlere kadar Anneler Günü için birçok seçenek yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA